sizce ryzen 5 5600g alınır mı??

Brain

80+
Reaksiyon skoru
7
İncehesap ta 2956 TL ye satışta ama youtube da pek videosu yok. Abdullah abinin videosundan pek bir şey anlayamadım.Normalde ryzen 3 4300ge alacaktım ancak ryzen 5 5600g çıkınca onu almaya karar verdim.Sizinde fikirlerinize ihtiyacım var.

Bence alınmaz,abdullah abinin videosunu izlemedim ama kapak fotoğrafından csde 135 fps civarı veriyordu.Fiyatınıda göz önünde bulundurarak alınmaz bence.

Tabi ki alınır. Güçlü bir ekran kartı besleyebiliyor. Bence ilerde kart alacaklar için güzel bir işlemci.

Tabi ki alınır. Güçlü bir ekran kartı besleyebiliyor. Bence ilerde kart alacaklar için güzel bir işlemci.
parasi olan alsın ama 2060 dan düşük kart alicaksaniz almayın. gpu fiyatlari gene yukselicek eth yukseliyor rvn yukseliyor yani alinir bencede (oyun performansini bilmiyorum ama iyidir yani 5600g)

parasi olan alsın ama 2060 dan düşük kart alicaksaniz almayın. gpu fiyatlari gene yukselicek eth yukseliyor rvn yukseliyor yani alinir bencede (oyun performansini bilmiyorum ama iyidir yani 5600g)
Ama ekran kartı fiyatları alınabilir hale geliyor.

İncehesap ta 2956 TL ye satışta ama youtube da pek videosu yok. Abdullah abinin videosundan pek bir şey anlayamadım.Normalde ryzen 3 4300ge alacaktım ancak ryzen 5 5600g çıkınca onu almaya karar verdim.Sizinde fikirlerinize ihtiyacım var.
1800'e 11400f düşüyor onu tercih ederdim sanırım.

11400f de dahili grafik yok?
Eksik olmuş kusura bakmayın. Arada 1000 Lira fiyat farkı olduğu için ekran kartı idarelik alınıp satılabilir ama Vega satamazsınız. Ayrıca 11400f oyun için 5600G'den çok daha ileride

Geri