Neler Yeni

Sizce stok sorunu düzelince Asus tuf rtx 3060 OC fiyatı 2900 TL azalır mı?

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Fiyatlar kesin daha da artıcak diceksin ve stok sorunu hiçbir zaman düzelmicek diceksin değil mi??😄😄
Benim düşünceme göre evet öyle ama sen baya iyimser bakıyorsun olaylara. Stok sorunu düzelecek dolar yükselmeyecek ve herkes istediği kartı alabilecek gibi. Çok ama çok zor bir ihtimal. Bence bu rüyaya fazla kaptırma kendini :)

Kaan C

80+ Bronze
Benim düşünceme göre evet öyle ama sen baya iyimser bakıyorsun olaylara. Stok sorunu düzelecek dolar yükselmeyecek ve herkes istediği kartı alabilecek gibi. Çok ama çok zor bir ihtimal. Bence bu rüyaya fazla kaptırma kendini :)
Tamam ben de böyle düşünüyorum 😂😂

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1

basgan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Başgan
Stok sorunu, bu yaz çözülecek gibi durmuyor.
Velev ki stok sorunu çözüldü, doları yerinde kim tutacak 🤷🏻‍♂️😢

Thomas Angelo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dediğinin olması için samsung batması lazım samsung yeterli çip üretemediği için bu haldeyiz dolar artar

basgan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Başgan

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dediğinin olması için samsung batması lazım samsung yeterli çip üretemediği için bu haldeyiz dolar artar
Dediğin doğru olabilir ama şu ülkede satılan bütün ürünleri eski ve yeni fiyatlarına bak illa bir yükselme oluyor. Mesela şuan 10.000 TL olan bir ürün stoklar düzelince 5.000 TL olmaz bence. Umarım ben yanılırım ve dediğiniz gibi olur.

Kaan C

80+ Bronze
Dediğin doğru olabilir ama şu ülkede satılan bütün ürünleri eski ve yeni fiyatlarına bak illa bir yükselme oluyor. Mesela şuan 10.000 TL olan bir ürün stoklar düzelince 5.000 TL olmaz bence. Umarım ben yanılırım ve dediğiniz gibi olur.
Aminnn

Umut0526

80+ Silver
Tam olarak bilemem. Bence maksimum 1000TL düşer hatta daha az

Top Bottom