Neler Yeni

Sizce süper ligde kaç büyük var?

Kaç büyük var?

• 1

Oylar: 12 11.5%
  • 2

Oylar: 12 11.5%
  • 3

Oylar: 57 54.8%
  • 4

Oylar: 16 15.4%
  • 5

Oylar: 3 2.9%
  • Daha fazla

Oylar: 4 3.8%

• Oy kullanan toplam üye
    104

Messinin kramponu

80+ Bronze
3

Trabzonspor büyük bir takım değildir. Avrupa'da başarısı bile yok. Adam akıllı bir tur bile görmemiş.
7 şampiyonluğu var diye büyük de olmaz.

Günümüzde Galatasaray 21 yüzyılda aldığı başarılar yüzünden diğer 2 İstanbul takımından daha yüksek konumdadır.
Hocam zaten Trabzonspor anadolu takımı. O kadar iyi takım değil elbet. Fakat iyi takım olmaması kötü takım olduğu veya hiç bir zaman başarılı olamayacağı anlamına gelmiyor.

Son düzenleme:

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,390
İsim
Bilal Tepe
Galatasaray bence, avrupadaki başarısı ve şampiyonlukları ile diğer takımlardan daha üstün kılıyor.
Ülke durumuna senelerdir katkı yapamayan GS ülke puanını havaya uçuran Medipol başakşehir ama en büyük GS niye süper kupası var abi djwidjwi en iyi kargo şirketi de MNG kargo knk

Messinin kramponu

80+ Bronze
İyi değilsen kötüsündür.
Büyüklere girmiyor sadece. Evet belki büyüklere girecek kadar başarılı değil fakat çok düşük bir takımda değil.

Not : “haksızsın trabzon büyüktür” gibi bir şey demiyorum 😀 Büyüklere girmiyor haklısın fakat büyüklere girmemesi kötü takım yapmıyor 🙂

Son düzenleme:

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Ülke durumuna senelerdir katkı yapamayan GS ülke puanını havaya uçuran Medipol başakşehir ama en büyük GS niye süper kupası var abi djwidjwi en iyi kargo şirketi de MNG kargo knk
Kesinlikle yapmadı Galatasaray.

Ekler

• 1664291853219.png
    1664291853219.png
    18.4 KB · Hit: 47

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
KAC SENEDİR GİDİYOR SONUNCU OLUP GELİO CLUB BRUGGE DAN 1 PUAN ALABİLDİ 6 MACTA
Dostum zamanında Beşiktaş ve Fenerbahçe'de kolay gruplardan çıkamadılar, laf ettim mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

KAC SENEDİR GİDİYOR SONUNCU OLUP GELİO CLUB BRUGGE DAN 1 PUAN ALABİLDİ 6 MACTA
Hem de o grupta 2 büyük klasman takım vardı birisi PSG birisi de Real Madrid'di, Fenerbahçe zaten en son şampiyonlar ligine gittiği tarih 2008 rütbeler çok farklı.

Son düzenleme:

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,390
İsim
Bilal Tepe
Dostum zamanında Beşiktaş ve Fenerbahçe'de kolay gruplardan çıkamadılar, laf ettim mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hem de o grupta 2 büyük klasman takım vardı birisi PSG birisi de Real Madrid'di, Fenerbahçe zaten en son şampiyonlar ligine gittiği tarih 2008 rütbeler çok farklı.
Türkiye gibi bir ligte 1.olup gitsen kaç yazar İngiltere'nin 2. Lig takımlarını getir o oyun tarzı ile Türkiye'de her sene kupa kaldırırlar bunu herkes kabul ediyor Türkiye'de şampiyon olmak zor değil Allah'tan takım tutmuyorum da mantıklı yorum yapabiliyorum neyse en iyisi gs kardeşim Türkiye gibi bir ligte şampiyon olabiliyor eyvallah UEFA'ya gidince bütün takımlar zortluyor nedense e bunlar 19 kişilik ligte şampiyon olmuş takımlar nerde bari ysri final oynasınlar

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Türkiye gibi bir ligte 1.olup gitsen kaç yazar İngiltere'nin 2. Lig takımlarını getir o oyun tarzı ile Türkiye'de her sene kupa kaldırırlar bunu herkes kabul ediyor Türkiye'de şampiyon olmak zor değil Allah'tan takım tutmuyorum da mantıklı yorum yapabiliyorum neyse en iyisi gs kardeşim Türkiye gibi bir ligte şampiyon olabiliyor eyvallah UEFA'ya gidince bütün takımlar zortluyor nedense e bunlar 19 kişilik ligte şampiyon olmuş takımlar nerde bari ysri final oynasınlar
Tamam takım tutmuyorsun anladım fakat neden Türkiye'nin en büyük takımı Galatasaray olduğunu kabullenmeyip sürekli yazdıklarıma gülücük atıyorsun? Galatasaray geçen sezon karşısına Barcelona veya kadro yapılanması iyi olsaydı Barcelona'yı geçme potansiyeli olan bir takımdı. O takım en az çeyrek final oynardı karşısına Barcelona gelmeseydi.

Top Bottom