girilir w75 daha kaliteliAULA F75 EPOMAKERDEN ALINMA SİZCE W75 YENİ KASASI V2 HALİ İLE TAKASA GİRİLMELİMİ
girilirAULA F75 EPOMAKERDEN ALINMA SİZCE W75 YENİ KASASI V2 HALİ İLE TAKASA GİRİLMELİMİ
bilgim yok senin klavye ne kadar ediyor ama w75 3.5-4 e bulunuyorusta üste nekadar vermeliyim bursa içi arıyorumda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
usta bursa içi arıyorumda üstüne nekadar vermeliyim
ustam kargolarla osudur busudur derken bana 170 dolara kadar patladıbilgim yok senin klavye ne kadar ediyor ama w75 3.5-4 e bulunuyor
ozaman w75 yok iken daha temuda hiçbiryerde yokken siteye ilk geldiğinde almıştımbilgim yok senin klavye ne kadar ediyor ama w75 3.5-4 e bulunuyor
TR de sıfırı 2500tl en kötü 1.5-2k isterlerustam kargolarla osudur busudur derken bana 170 dolara kadar patladı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ozaman w75 yok iken daha temuda hiçbiryerde yokken siteye ilk geldiğinde almıştım
kral 2 sayarsın en en fazla sıfır kapalı kutular 1.9k facebooktahayda 3 den bile sayamıyorum şunuya ayıp
Daha kaliteli?? DKKSDKDKLSDKVgirilir w75 daha kaliteli
bir eksiğini hissetmiyorsan boşa masrafa gerek yokreisim sence napmalıyım sen söyle
bu manyetik olayını biraz kullanmak istiyorum w60 vs. ileride alacağım koleksiyon içinde düşünüyorum ama bilemedim bi yapıp yapmamakla arasında kaldımbir eksiğini hissetmiyorsan boşa masrafa gerek yok