Erdoğan diyemem. Çünkü ilk 10 sene de ülkeyi iyi yönetti.Saygıdan dolayı ve tartışmasız ülkenin gelmiş geçmiş en iyi cumhurbaşkanı olduğu için seçeneklere Atatürk'ü koymuyorum. Konuda birbirinizin fikirlerine saygı duyunuz lütfen.
OzurEn kötü dedim yanlış okudun sanırım.
Bence diyebilirsin. Ülkeyi kısmen daha iyi yönettiği zamanda Cumhurbaşkanı kendisi değildi. (2002-2007 arası Ahmet Necdet Sezer, 2007-2014 arası Abdullah Gül Cumhurbaşkanı iken kendisi ülkenin Başbakanı idi.)Erdoğan diyemem. Çünkü ilk 10 sene de ülkeyi iyi yönetti.
Kenan Evren olabilir.
2002'den beri onun kurduğu parti başta. O yüzden onu diyemem dedim ancak sadece CB tarihine bakarsak senin dediğin doğru.Bence diyebilirsin. Ülkeyi kısmen daha iyi yönettiği zamanda Cumhurbaşkanı kendisi değildi. (2002-2007 arası Ahmet Necdet Sezer, 2007-2014 arası Abdullah Gül Cumhurbaşkanı iken kendisi ülkenin Başbakanı idi.)
Darbeci Kenan EvrenSaygıdan dolayı ve tartışmasız ülkenin gelmiş geçmiş en iyi cumhurbaşkanı olduğu için seçeneklere Atatürk'ü koymuyorum. Konuda birbirinizin fikirlerine saygı duyunuz lütfen.
Ismet inonu cunku adalari verdi verdi verdii .Saygıdan dolayı ve tartışmasız ülkenin gelmiş geçmiş en iyi cumhurbaşkanı olduğu için seçeneklere Atatürk'ü koymuyorum. Konuda birbirinizin fikirlerine saygı duyunuz lütfen.