Neler Yeni

Sizce üstüne para almalı mıyım ? Alacaksam ne kadar bir fiyat vermeliyim ?

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
co
1 yıl Garantileri var İşlemci: Intel i7-9700F • Anakart: MSI B360-A PRO • RAM: HyperX 16GB (8+8 2 SLOT DAHA BOŞ) • SSD: Samsung 860 EVO 500GB • SSD 2 : Samsung 950 Evo 256 GB • Sıvı Soğutma : XIGMATEK AURORA ARCTIC 240 INTEL/AMD 2x120mm ATI20 FANLI İŞLEMCİ SIVI SOĞUTUCU • Güç Kaynağı: Xigmatek 700W 80+ • Kasa: Xigmatek Cocpit - Ekran Kartı: MSI RTX 2070 SUPER VENTUS OC

Benim RTX2070-10750H-512SSD-1TBHDD-Orj.W10-Steelseries klavyeye sahip-17.3 inch 144hz 1080p laptobum var.Hiç bir sorunu yok tıkır tıkır çalışıyor laptobum ayrıca 6-7 ay daha garantisi bulunuyor.Laptobumun tek eksiği yurtdışından gelmiş olması eksikde sayılmaz gene aynı markanın ürünü sadece klavyesi farklı o da sticker ile düzeltilir yani.MSI marka laptoba sahibim.

Sizce masaüstüyle takas yapmalı mıyım ? Üstüne para alacaksam ne kadar almalıyım ? Normalde 14.500-14.200 gibi bir fiyata satışa koydum laptobumu

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,285
İsim
Berkecan Ergin
ventus modellerı ısınıyor diye biliyorum yanlışım olabilir. işlemci anakart vs bakınca o ramlere herhalde oc vs de yapılmaz şahsen ben takas etmezdım. edeceksemde üstüne para isterdim :D

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
co
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ventus modellerı ısınıyor diye biliyorum yanlışım olabilir. işlemci anakart vs bakınca o ramlere herhalde oc vs de yapılmaz şahsen ben takas etmezdım. edeceksemde üstüne para isterdim :D
Ohooo desene işim yaş :D Ben de para isticem ama ne kadar istesem kararsız kaldım.Ayrıca para istesem bile ventus modeli ısınıyor falan filansa onun tek tek parçalarıylada uğraşılmaz ya eyv sağolasın.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,285
İsim
Berkecan Ergin
Ohooo desene işim yaş :D Ben de para isticem ama ne kadar istesem kararsız kaldım.Ayrıca para istesem bile ventus modeli ısınıyor falan filansa onun tek tek parçalarıylada uğraşılmaz ya eyv sağolasın.
dediğim gibi ben öyle biliyorum ama forumda daha bilgili arkadaşlar var yardımcı olacaktır. zaten oc falanda yapılma o pc ye

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
co
dediğim gibi ben öyle biliyorum ama forumda daha bilgili arkadaşlar var yardımcı olacaktır. zaten oc falanda yapılma o pc ye
Kaç para vereceksin dedim üstüne bana diyor ki '' sistemim 15.500 tl ediyor senin vermen lazım ama laptop sağlamsa takas ederiz sorun yok'' diyor :D Daha 2 gün önce 3070li sistem 14kya satılıyordu piyasadan haberi yok galiba arkadaşın salladım :D

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,285
İsim
Berkecan Ergin
Kaç para vereceksin dedim üstüne bana diyor ki '' sistemim 15.500 TL ediyor senin vermen lazım ama laptop sağlamsa takas ederiz sorun yok'' diyor :D Daha 2 gün önce 3070li sistem 14kya satılıyordu piyasadan haberi yok galiba arkadaşın salladım :D
herkes kitleyebildiğine kitliyor. forumda da var öyle kitleyenler xD piyasa değişik birkaç aya yine artabilirde

HoYeon Jung

80+ Gold
Kaç para vereceksin dedim üstüne bana diyor ki '' sistemim 15.500 TL ediyor senin vermen lazım ama laptop sağlamsa takas ederiz sorun yok'' diyor :D Daha 2 gün önce 3070li sistem 14kya satılıyordu piyasadan haberi yok galiba arkadaşın salladım :D
O adamla iletişimi kes, de milleti enayi yerine koymaya utanmıyor musun?

Excator23cm

80+ Gold
Aşırı sallamış o paranın anca 3 te biri eder o sistem sen üstüne kesinlikel para istemelisin 144hz monitörde var hatta işlemcin daha iyi gibi onun tek artısı sıvı soğutması ama üstüne baya para alıcan yoksa kazıklanmış olursun

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
co
Aşırı sallamış o paranın anca 3 te biri eder o sistem sen üstüne kesinlikel para istemelisin 144hz monitörde var hatta işlemcin daha iyi gibi onun tek artısı sıvı soğutması ama üstüne baya para alıcan yoksa kazıklanmış olursun
Aga bir de benimki laptop yani taşınabiliyor ayrıca MSI marka yani en bilinen baba markalardan bir tanesi para almadan verir miyim hiç benden para isticek utanmasa :D
Piyasayı takip etmeyi unutmayın dedim bana dönüp sen de takip et dedi ne diyim şimdi ben buna hahahaha :D

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,285
İsim
Berkecan Ergin
Aga bir de benimki laptop yani taşınabiliyor ayrıca MSI marka yani en bilinen baba markalardan bir tanesi para almadan verir miyim hiç benden para isticek utanmasa :D

Piyasayı takip etmeyi unutmayın dedim bana dönüp sen de takip et dedi ne diyim şimdi ben buna hahahaha :D
3070 li sistemin 15000 tl oldugu linki at sıfırının :D

HoYeon Jung

80+ Gold

Yazdığımı yaz sen o adama.

Top Bottom