kaplanharun
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
Doğru geçen hatta tv de gördüm.hulk gercek ztn
Doğru geçen hatta tv de gördüm.hulk gercek ztn
tvye inanma aga ben sene 1960 aksaray ufo vakası yaz orda gördüm hulk kocaman ufonun içine giriyodu sonra ufo birden ışık hızını delerek gitti.Doğru geçen hatta tv de gördüm.
İnandım kaynak baya kapsamlı.tvye inanma aga ben sene 1960 aksaray ufo vakası yaz orda gördüm hulk kocaman ufonun içine giriyodu sonra ufo birden ışık hızını delerek gitti.
(kaynak kıçım
Keşke komik olsaydı.tvye inanma aga ben sene 1960 aksaray ufo vakası yaz orda gördüm hulk kocaman ufonun içine giriyodu sonra ufo birden ışık hızını delerek gitti.
(kaynak kıçım
baya kalıplı falan kaslı bi deİnandım kaynak baya kapsamlı.
böyöyöhtKeşke komik olsaydı.
Recpe İvedke mizajhbaya kalıplı falan kaslı bi de
Mesaj otomatik birleştirildi:
böyöyöht
Arkadaşta senin şakanı dalgaya almış çok takma olur böyle şeyler.reis hayırdır bu olay sana neden bu kadar battı??
uzaylılar yok dedim bir tane adam ile de şakalaştık yani.. sana giren çıkan nedir bana anlatsana?
zaten ben kimseyi güldürmeye de çalışmadım, espri de yapmadım dediğim gibi aramızda olan bir şey..
neyse ben niye tartışmaya giriyorsam artık 10 iq egolu klasik türk insanı
La dalga geçiyorum bende ne alaka sana bir şey diyen yok ayrıca hakaretinden dolayı raporluyorum.reis hayırdır bu olay sana neden bu kadar battı??
uzaylılar yok dedim bir tane adam ile de şakalaştık yani.. sana giren çıkan nedir bana anlatsana?
zaten ben kimseyi güldürmeye de çalışmadım, espri de yapmadım dediğim gibi aramızda olan bir şey..
neyse ben niye tartışmaya giriyorsam artık 10 iq egolu klasik türk insanı
Haklısın kardeşim, tabii bunun tefsirleride mevcut."Göklerde ve yerde bulunan canlılar ve melekler büyüklük taslamadan Allah’a secde ederler (boyun eğerler)" (Nahl 49)
Kuran'da böyle yazıyor "Göklerde" derken neyi kastetmiş ama tam emin değilim bence kuşları falan.
Öyle deme beBizim evde var bir tane çok çirkin (aynaya karsi)
Kendimle barışığım kanka npÖyle deme be
Fazla massaka dinlemeBaskın yiyip ters kelepçeyle o uzay aracına bineceğimiz günü bekliyorum.