Sizce yapabilir miyim arkadaşlar

Sedat-

80+
Reaksiyon skoru
82
Arkadaşlar sizlerinde bilinçlendirmesi sonucu 3060 lı laptop aldım tekrardan herkese teşekkür ederim.
Aldığım proje için kullandığı için teknik bilgi eksikliği olduğunu anladım normal karşıladım tabi
Tracer XL 7T-144
Gaming laptop var 2 yıl boyunca termal macun hiç değişmemiş anladığım kadarıyla kendime güvenemiyorum değiştirmeye acaba yapabilir miyim arkadaşlar zor mu termal macun değişimi bu marka laptopta gamegaraj teknik birimini aradım aldığım kişi ordan aldığı için bana 500 lira fiyat söylediler fanlar yıkanıp temizlik yapılıp termal macunu değişilir diye hangisi uygun sizce ?

Özgüveninizi kırmak istemem ama kendinize güvenmiyorsanız hiç girişmeyin bence. Elinizde yeterli ekipman yoksa en basitinden laptobun kasasını kenarlarını zedelemeden tırnaklarını açacak pena benzeri bir şeyiniz yoksa tabii. Ancak yine de tavsiyem kendiniz yaparsanız ilk işiniz batarya bağlantısını hemen kesmek olsun. Batarya kasaya gömülüyse de karşınıza geldiği ilk anda devre dışı bırakın ve bu anda ve her aşamada çok dikkatli olun.

Özgüveninizi kırmak istemem ama kendinize güvenmiyorsanız hiç girişmeyin bence. Elinizde yeterli ekipman yoksa en basitinden laptobun kasasını kenarlarını zedelemeden tırnaklarını açacak pena benzeri bir şeyiniz yoksa tabii. Ancak yine de tavsiyem kendiniz yaparsanız ilk işiniz batarya bağlantısını hemen kesmek olsun. Batarya kasaya gömülüyse de karşınıza geldiği ilk anda devre dışı bırakın ve bu anda ve her aşamada çok dikkatli olun.
Teşekkür ederim servise vermek en garantilisi🙏🏻

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,400
Üyeler
188,417
Son üye
Wozzo
Geri