Sizce yeni Dualsense almalı mıyım?

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
2,219
İki tane Dualsense'im var. İkisi de 2 senelik kullanımın ardından yavaştan stick drift yapmaya başladı. Birinde sağ, diğerinde sol analog.

Garantileri bittiği için sanırsam servise vs. yollayamıyorum. Bir yer buldum İstanbul'da baya sounu halledip özelleştirebiliyor elinizdeki Dualsense'i. Biraz maliyeti yüksek. İkisini tamir etmeye kalksam ve özelleştirsem kozmetik açıdan, 2000-2500 TL arası bir fiyat çıkıyor. Tabi daha kendisine tam soramadım çok meşgul birisi ama baya bir kişiye de bu konuda yardımcı olmuş ve stick drift problemine de iyi bir çözüm sunuyor.

Aklıma takılan kısım tam da burası. İki kolun tamir fiyatı + kozmetik özelleştirme(benim istediğim renkte vs.) bir Dualsense fiyatına denk geliyor. Tamir etmek daha mantıklı gelse de, ileride bu kontrolcüleri satmam ben muhtemelen, normal halinden daha iyi oluyorlar çünkü :kekw: ve bu sene içinde de PS5 PRO gelecek diyorlar, o yüzden de PS5 konsolumu satıp onu almayı düşünüyorum. (Tamamen GTA 6 için)

-Sizce yeni Dualsense alıp, diğerlerini tamire gönderip PS5'imi bu yeni Dualsense ile mi satsam; yoksa hiç almayıp, tamir süresini bekleyip PS5'i kontrolcü olmadan sadece konsol olarak mı satsam? Tek başına PS5 konsolunu satabilir miyim sizce?

-Kontrolcüler en güncel modeli(Önceden de stick drift için garantiyi kullandım,yenisini verdiler direkt. Diğerini de harici satın aldım.)
-PS5 de en ilk kasa, kodunu hatırlamıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,673
Üyeler
184,476
Son üye
Sorloth
Geri