Sizce çöp oynanirmi yapsana başliğiValoranttan 3ay banlıyım. Cs:go dada her maç mevlana hack geliyor. (Son girdiğim 8maç mevlana hack geldi) 3Ay kadar zula oynayıp tekrar valoranta geçmeyi düşünüyorum. Zulada 60Level +5 Setli hesapım var.
Sizce çöp oynanirmi yapsana başliği
oyuna +7 geldi +5 le oynamak sıkıntılı olurValoranttan 3ay banlıyım. Cs:go dada her maç mevlana hack geliyor. (Son girdiğim 8maç mevlana hack geldi) 3Ay kadar zula oynayıp tekrar valoranta geçmeyi düşünüyorum. Zulada 60Level +5 Setli hesapım var.
Kredi kartı limitin bolsa evet oynanırValoranttan 3ay banlıyım. Cs:go dada her maç mevlana hack geliyor. (Son girdiğim 8maç mevlana hack geldi) 3Ay kadar zula oynayıp tekrar valoranta geçmeyi düşünüyorum. Zulada 60Level +5 Setli hesapım var.
Sabotaj'ı dene.Valoranttan 3ay banlıyım. Cs:go dada her maç mevlana hack geliyor. (Son girdiğim 8maç mevlana hack geldi) 3Ay kadar zula oynayıp tekrar valoranta geçmeyi düşünüyorum. Zulada 60Level +5 Setli hesapım var.
İdare eder gibi,ama eski 3 4 sene önceki kitlesinden daha beteri var,o yüzden kanser olmamaya çalış.Valoranttan 3ay banlıyım. Cs:go dada her maç mevlana hack geliyor. (Son girdiğim 8maç mevlana hack geldi) 3Ay kadar zula oynayıp tekrar valoranta geçmeyi düşünüyorum. Zulada 60Level +5 Setli hesapım var.
zulada +7 setin quantum un varsa bileğe gerek yok zaten silah kendi vuruyorValoranttan 3ay banlıyım. Cs:go dada her maç mevlana hack geliyor. (Son girdiğim 8maç mevlana hack geldi) 3Ay kadar zula oynayıp tekrar valoranta geçmeyi düşünüyorum. Zulada 60Level +5 Setli hesapım var.