Neler Yeni

Sizde Yaşadınızmı Böyle Bir Olay

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
Bugün Sahile/Deniz Gibi Bir Yere Gittim Ve 3 4 Tane Arkadaş Daha Vardı Ve onun 10 20 TL'lik Eşyasını Orda Unuttum Gibi Yani Aslında Alması İçin Biryere Koydum Tutmuş
Öde Al Ne zaman Alcan Kalitelisinimi Alıcan diye soruyor Gıcık Kaptım
Sizinde Böyle Yalaka Utanması Olmayan Arkadaşınız Varmı Sanki Sadece bende var gibi hissediyorum

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ
Bugün Sahile/Deniz Gibi Bir Yere Gittim Ve 3 4 Tane Arkadaş Daha Vardı Ve onun 10 20 TL'lik Eşyasını Orda Unuttum Gibi Yani Aslında Alması İçin Biryere Koydum Tutmuş
Sizinde Böyle Yalaka Utanması Olmayan Arkadaşınız Varmı Sanki Sadece bende var gibi hissediyorum
yok bendede vardı ama şu an yok :)

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
ben öderdim zaten o söylemeden

TamerKs

80+ Silver
Arkadaşın haklı ve yanlış bir şey yapıyor. Ama isteyip istememesi karakter meselesi.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Vardı.. test kitabından bi soru çöz dedim yaparsan 25 kuruş diye dalgasına dedim çözdü günlerdir vericeksin abisi diye abuk subuk konuştu ağzına geçirdim şapalağı sustu ondan sonra

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
Vardı.. test kitabından bi soru çöz dedim yaparsan 25 kuruş diye dalgasına dedim çözdü günlerdir vericeksin abisi diye abuk subuk konuştu ağzına geçirdim şapalağı sustu ondan sonra
bende böyle yapacaktım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşın haklı ve yanlış bir şey yapıyor. Ama isteyip istememesi karakter meselesi.
ya haklı değil oraya koydum al diye saf gibi almamış eve gelmiş zaten komuşuyuz arıyo wp den yazıyo kapıyı çaldı fln ayar oldum neyse yarın gidip alıcam

Top Bottom