Neler Yeni

Size göre bu zamana kadar çıkmış olan en iyi battle royale oyunu hangisi?

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır
Bu konuda benim en çok beğendiğim battle royale oyunu tartışmasız Cod:Warzone: grafikler, mekanikler,otomatik can yükselmesi, zırh basma çok hoşuma gidiyor yeniden canlanma, istediğin yerden atlama, 1 kere canlanma hakkı kazanırsan :D daha sonra takım arkadaşlarının seni geri çağırması beni cidden kendine çeken bi oyun kişiden kişiye değişir tabi sizin en sevdiğiniz battle royale hangisi?

EMGRANDO

80+ Bronze
Bu konuda benim en çok beğendiğim battle royale oyunu tartışmasız Cod:Warzone: grafikler, mekanikler,otomatik can yükselmesi, zırh basma çok hoşuma gidiyor yeniden canlanma, istediğin yerden atlama, 1 kere canlanma hakkı kazanırsan :D daha sonra takım arkadaşlarının seni geri çağırması beni cidden kendine çeken bi oyun kişiden kişiye değişir tabi sizin en sevdiğiniz battle royale hangisi?
Fall Guys özellikle grafik konusunda üstüne yok (!)

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
H1Z1.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
efsane olarak günün şartlarını göz önüne alırsak h1z1 di. Baya iyiydi tabi benim arkadaşl ortamımda olduğu için çok zevkl alarak oynamıstım. Daha sonra pubg çıktı h1z1 tayfa oraya kaydı. Pubg de çok iyi sardı. Ama cod beni hiç sarmadı çok detay var. Ben o tarz sevmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,956
Üyeler
168,715
Son üye
suleymanhmett
Top Bottom