Neler Yeni

Size Göre TR'nin Harcanan İnsanları

The Batman

80+ Silver
Burda neyi saçmalamış anlamadım. Hangi kısmıysa söyler misin? Kötü anlamda demedim. Benim IQ yetmiyor.
Ceasar her yaptığı savaşı kayıt altına alırdı burda celal Şengör bir alıntıyı herkes okuyamaz diyor İlber Ortaylı ise herkes okuyabilir diyip ezbere okuyor

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,757
İsim
SANANE
Ceasar her yaptığı savaşı kayıt altına alırdı burda celal Şengör bir alıntıyı herkes okuyamaz diyor İlber Ortaylı ise herkes okuyabilir diyip ezbere okuyor
Anladım. Böyle bir sebep yüzünden cahil bir insan olduğunu düşünmüyorum. Daha gerçekçi bir "saçmalama" gösterir misin? Senle dalga geçmiyorum, gerçekten. İnternete yazınca esprileri çıkıyor çünkü.

The Batman

80+ Silver
Anladım. Böyle bir sebep yüzünden cahil bir insan olduğunu düşünmüyorum. Daha gerçekçi bir "saçmalama" gösterir misin? Senle dalga geçmiyorum, gerçekten. İnternete yazınca esprileri çıkıyor çünkü.
Bende zaten cahil demiyorum saçma konuşuyor kendi alanı olmayan konularda İlber Ortaylı varken adam yanlısı üstüne diretiyor mesela 3 saatlik bütün tarih videolarını izlerdim videodan bulmak zor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onun seviyesinde değiliz, konuştuklarımız ve konuşulanlar boş.
O adam zaten sen ben anla diye konuşuyor yoksa bildiği şeyi kendi kendine tekrar etse ne etmese ne

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,757
İsim
SANANE
Bende zaten cahil demiyorum saçma konuşuyor kendi alanı olmayan konularda İlber Ortaylı varken adam yanlısı üstüne diretiyor mesela 3 saatlik bütün tarih videolarını izlerdim videodan bulmak zor
Süper zeka dememizin sebeplerinden biri de zaten alanı dışında da uzmanlaşması. Bir jeolog olduğundan jeolog konusunda dünya çapında en iyilerinden fakat diğer çoğu konuda da azımsanmayacak hatta uzmanlardan bile daha çok bilgi edinmiş. Yani İlber Ortaylı da böyle bir insan. İber Ortaylı'nın alanında kapışmaları imkansız. Burda da kapışmamışlar ki. Birşeyden bahsetmiş. İlber Ortaylı ise yanlış biliyorsun demiş. Saçmalamış olduğunu düşünmüyorum. Yanlış bilmek saçmalamak değildir.

mfimmel

80+ Silver
1 - (SANIRIM BAĞIRMA GÜCÜNE ALDANIYORUM) Recep Tayyip Erdoğan, esprisine yazmıyorum adamda harbiden manyak bir irade ve özgüven var. Şöyle biri dışişleri bakanı olup davranışlarında dini esas almadan konuşsa bana göre döneminin en iyi dışişleri bakanı olur. Düşünsenize böyle sert konuşabilen siyasetçi az olur.

2 - Canan Karatay, bu kadın ne harcandı ya! Yüzlerce kere televizyona çıktı ve bazen üst üste aynı şeyleri söyledi. Fakat çıktırım birkaç doktor dedikleri şöyle yalan dedi diye eritmeye çalışıyorlar Canan ablayı. Kadın on yıllarca okumuş artık alternatif tıpın kendisi olmuş derecede ve mantıklı birşeyler söylüyor. Sonra bazıları "ama..." diye o araya düşük çeneli şekilde giriyor.

3 - Celal Şengör, bu adam odasına bir bakış atsanız ne olduğunu gayet iyi anlarsınız. Kendisine gelen röportajlarda şu kitapta şu var diyen birini anında yalanlayabilecek hafıza ve bilgiye sahip. Fakat nedense dinlemek yerine dini görüşüne göre davranıldığı için geçmişinde çok büyük ayrımcılıklar yapılıyor. Şu konuşmaya bakın. Celal Şengör'ün asıl anlatmak istediği şeylere odaklanmayıp "O Müslüman değil. O zaman dediği şeyler yalan." kafalı insanlar birinin 2 laf boş yaptığı şeylere 2 dakika alkışlıyorlar. Gerçekten şu adamın değerlendirilmesi lazım.

Peki size göre harcanan başka TR insanları?
Devlet için konuşacak olursak;

12 Eylül ve o yıllarda görev yapan JITEM,Kontrgerilla'lar.

Besim Tibuk

80+ Gold
Ankara'yı saticaz diyen adam mı...
Gayet mantıklı. Ankara'dakiler olmasa Türkiye:
indir.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben yazacaktım:peepo1:

Besim Tibuk

80+ Gold
Adam neden satacaktı ki Ankarayı?
Gerçek satmaktan tabii ki bahsetmiyor. İşin esprisi o.
Anlatmak istediği insanların üzerinden bürokratik baskıyı kaldırmak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,344
Üyeler
166,361
Son üye
tequila677
Top Bottom