berkec34
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,276
- İsim
- Berkecan Ergin
Birçok soru sordum gerek sistem toplama gerek ekipman için. Sistemimi toplamış bulunuyorum. Qp bilişimden aldım özellikle onlarla ilgili bir durumu belirticem yazımın sonunda
Sistem ve ekipmanlar;
ASUS ROG STRIX SCOPE RGB MEK. MX RED Q TR KLAVYE
Asus TUF Gaming VG259QM 24.5'' 1ms 280Hz Full HD GSync Uyumlu HDR400 IPS Oyuncu Monitörü
SS Rival 3 kablosuz mouse
QP Hexa XL Mousepad
FuryX kulaklık
Cooler Master MasterCase H500 ARGB Mesh Ön Panel Temperli Cam 750W MidTower ATX Bilgisayar Kasası
Kingston Hyperx Fury RGB 8GB DDR4 3600 MHz CL17 Ram---4 Adet
ASUS ROG Strix X570-F Gaming AM4 ATX Anakart
SEAGATE BARRACUDA 1TB 7200RPM Harddisk
XPG SPECTRIX S40G RGB 512 GB M.2 SSD 3500/2400 MBs
Cooler Master MasterLiquid ML240R RGB Led Fanlı Sıvı Soğutma Sistemi
AMD Ryzen 5 5600X 3.7-4.6 GHz 6 Çekirdek 7nm AM4 İşlemci
Asus DUAL GeForce RTX 3070 OC Edition 8GB 256 Bit Ekran Kartı
Sistem bu şekilde 20 bin civarına mal oldu asustanda 600 civarı geri ödeme alacağım başvurumu yaptım. Yardım eden DA ailesine teşekkürler ederim başınızı ağrıttım. Qp bilişime gelecek olursak genç ve ilgili bir kadroya sahipler. şöyle bir durum yaşadım normalde ekran kartı Oc sız alcaktım butcem ona yetıyordu. Onlarda ellerinde oldugunu sanıp faturamı bu şekilde kestiler daha sonra olmadıgını ve bana oc liversiyon verilceğini bildirdiler belki başka firma olsa bu durumda işi yokuşa sürer ödeme talep vs ederdi. hiç bir ödeme talep etmeden benide mağdur etmeden sistemimi 2-3 iş gününde hazırlayıp teslim ettiler. Bundan sonra ilk ürün alacağım mağazalardan biridir. Herkesede tavsiyemdir. Sizlerede tekrar teşekkür eder hayırlı akşamlar dilerim. Varsa merak ettiğiniz bir şey cevaplayabilirim
Dipnot:Casplock açık kısımlar copy-pasten kaynaklı üşendim değişmeye kusura bakmayın...
Sistem ve ekipmanlar;
ASUS ROG STRIX SCOPE RGB MEK. MX RED Q TR KLAVYE
Asus TUF Gaming VG259QM 24.5'' 1ms 280Hz Full HD GSync Uyumlu HDR400 IPS Oyuncu Monitörü
SS Rival 3 kablosuz mouse
QP Hexa XL Mousepad
FuryX kulaklık
Cooler Master MasterCase H500 ARGB Mesh Ön Panel Temperli Cam 750W MidTower ATX Bilgisayar Kasası
Kingston Hyperx Fury RGB 8GB DDR4 3600 MHz CL17 Ram---4 Adet
ASUS ROG Strix X570-F Gaming AM4 ATX Anakart
SEAGATE BARRACUDA 1TB 7200RPM Harddisk
XPG SPECTRIX S40G RGB 512 GB M.2 SSD 3500/2400 MBs
Cooler Master MasterLiquid ML240R RGB Led Fanlı Sıvı Soğutma Sistemi
AMD Ryzen 5 5600X 3.7-4.6 GHz 6 Çekirdek 7nm AM4 İşlemci
Asus DUAL GeForce RTX 3070 OC Edition 8GB 256 Bit Ekran Kartı
Sistem bu şekilde 20 bin civarına mal oldu asustanda 600 civarı geri ödeme alacağım başvurumu yaptım. Yardım eden DA ailesine teşekkürler ederim başınızı ağrıttım. Qp bilişime gelecek olursak genç ve ilgili bir kadroya sahipler. şöyle bir durum yaşadım normalde ekran kartı Oc sız alcaktım butcem ona yetıyordu. Onlarda ellerinde oldugunu sanıp faturamı bu şekilde kestiler daha sonra olmadıgını ve bana oc liversiyon verilceğini bildirdiler belki başka firma olsa bu durumda işi yokuşa sürer ödeme talep vs ederdi. hiç bir ödeme talep etmeden benide mağdur etmeden sistemimi 2-3 iş gününde hazırlayıp teslim ettiler. Bundan sonra ilk ürün alacağım mağazalardan biridir. Herkesede tavsiyemdir. Sizlerede tekrar teşekkür eder hayırlı akşamlar dilerim. Varsa merak ettiğiniz bir şey cevaplayabilirim
Dipnot:Casplock açık kısımlar copy-pasten kaynaklı üşendim değişmeye kusura bakmayın...