Skygate [PC Hocası] Alınır mı ?

monitörün varsa alınır bence

Merhaba bu kadar paran varsa intel ve nvidia kombini olan bir sitem yap ve en önemlisi z690 chipset ddr5 destekli anakart psu en az 750 w 80+ gold olan bir sistem al önümüzdeki 10 yıl kafan rahat olsun özellikle DDR 4 sisteme yatırım yapma ben 2014 - 2015 te ddr3 ten ddr4 te geçiş döneminde çevremdekilere ddr3 sisteme o kadar para baymayın dediğimde alay eder gibi yav he he diyenlerr 1 yıl sonra fiyat olarak akranı olan ddr4 sistemlerin fps ve değerlerini gördüklerinde şok olan çok gördüm.

Merhaba bu kadar paran varsa intel ve nvidia kombini olan bir sitem yap ve en önemlisi z690 chipset ddr5 destekli anakart psu en az 750 w 80+ gold olan bir sistem al önümüzdeki 10 yıl kafan rahat olsun özellikle DDR 4 sisteme yatırım yapma ben 2014 - 2015 te ddr3 ten ddr4 te geçiş döneminde çevremdekilere ddr3 sisteme o kadar para baymayın dediğimde alay eder gibi yav he he diyenlerr 1 yıl sonra fiyat olarak akranı olan ddr4 sistemlerin fps ve değerlerini gördüklerinde şok olan çok gördüm.
Öneri yapabileceğin bilgisayarlar var mı

Öneri yapabileceğin bilgisayarlar var mı
Öncelikli önerim marka adı altında satılan kasalardan uzak dur ve elinden geldiğince bütçene göre tek tek kendin topla fazla sistem bilgin yoksa ddr5 destekli anakartları olan en az 750 w 80 plus gold psu lu sistemler bak her zaman söylerim ekran kartı sonrada alınır ilk etapta 2 k oynama ama bir bilgisayarda en iyi yatırım psu ve anakart ileriye dönük yükseltme yapacaksan en iyisi bu şekilde al ve hazır sistemlere bakayım öneri için.

Hocam arada fiyat farkı aşırı fazla.

Hocam arada fiyat farkı aşırı fazla.
Eh işte anlamıyorlar taner hocam kaç defa dedi bu fiyata alabileceğiniz en iyi pc şuan bu eğer beğenmiyorsan fiyatların yükselmesini bekliyebilirsin ya da yeni bir sistem :D

Alınır, güzel sistem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,196
Üyeler
190,874
Son üye
sevahil
Geri