Skyrim fps drop problemim

Zireael

80+
Reaksiyon skoru
55
Güncel bir sisteme sahibim.Skyrimde fpsi 60 a sabitlediğim halde ara ara 45 50 ye düşüp çıkarak oyun zevkimi zedeliyor. Çözüm önerebilir misiniz??

Güncel bir sisteme sahibim.Skyrimde fpsi 60 a sabitlediğim halde ara ara 45 50 ye düşüp çıkarak oyun zevkimi zedeliyor. Çözüm önerebilir misiniz??
kardeşim bence oyunla alakalı ben 400 fps aldımda drop yiyordum sen düşün skyrimde benim sistem bide üst düzey

kardeşim bence oyunla alakalı ben 400 fps aldımda drop yiyordum sen düşün skyrimde benim sistem bide üst düzey
E bunun bir çözümü yok mu? Skyrimde mi problem yoksa güncel sistemler ile eski oyunlar drop yemeden oynanamayacak mi?

bi fps kilidi açmayı dene belki işe yarar eğer fps drop şehirde oluyorsa normal bu arada
Fps droplari alakasız yerlerde yiyorum.Sistemim oyunun çok üzerinde dediğim gibi.60 a kitlesemde kitlemesemde FPS drop yiyorum.

MSI Afterburner ile oyun içi değerleri paylaşır mısın. İşlemci kullanımı %100 oluyor mu?

Dostum %10 dan bahsediyorum.Ne 95i? Gpu da ani düşüş olmuyor.
CPU ve GPU %10 demişisn GPU %10 olması ya 200k'lik ekran kartına sahip olacaksın yada bir hata olduğunu anlamamız lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,340
Üyeler
187,819
Son üye
ozzyhy
Geri