Neler Yeni

Skyrim'de yoldaş alınamıyor.

Erdium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Erdem
Oyunda bir yerde Lydia ölmüştü, tabii oyunun başında biraz acemi olduğum için çok takmamıştım yoluma devam etmiştim ama artık bazı yerlerde zorlandığımı fark edince yanıma yoldaş alayım dedim ama herhangi bir yoldaş almaya gittiğimde yoldaşlık ile ilgili bir seçenek çıkmıyor.

Bunu Akçay'daki handa bir kadın vardı, onunla dövüşürsek bize yoldaşlık etmesi gerekiyordu. Dövüştüm yendim ama yoldaşlık seçeneceği çıkmadı.

Lydia'nın cesedine gidip dirilteyim dedim ama cesedi yok olmuştu.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,524
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Lydia senden kurtulmak istemiştir belli. Ölü taklidi yapıp, sonra koşup canını kurtarmıştır.

Kendiliğinden düşünmüştür " La bu adam her önüne çıkan Ejderyanın üzerine-üzerine gidiyorsa şimdi beni ne harcar" diye :D sjshshxjshxh

Şaka şaka uzun zaman önce oynamıştım. Oklarla uğraşıyordum o zaman. Yakın dövüş ilgimi çekmediği için arkadaşa ihtiyacım yoktu.

Erdium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Erdem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Lydia senden kurtulmak istemiştir belli. Ölü taklidi yapıp, sonra koşup canını kurtarmıştır.

Kendiliğinden düşünmüştür " La bu adam her önüne çıkan Ejderyanın üzerine-üzerine gidiyorsa şimdi beni ne harcar" diye :D sjshshxjshxh

Şaka şaka uzun zaman önce oynamıştım. Oklarla uğraşıyordum o zaman. Yakın dövüş ilgimi çekmediği için arkadaşa ihtiyacım yoktu.
hahahaaahahaah öyle değilmiş ya lydia'ya ışınlandım böyle çok değişik bir yerdi kutu gibi bir yerdeydi 5 10 kişi vardı yerde yatıyorlardı hepside ölüydü dedim lydiayı diriltiyim nasıl dirilteceğimi bulamadım.

Top Bottom