Snapchat ayip gönderi

mehmetekn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
234
Arkadaşlar ben normal bi snapchat kullanicisiyim biri kullanici ismini vermek istemiyorum bana mustehcen görüntülerini atti ve erkeklerden hoşlandigini soyledi ben bu durumdan sahsen rahatsiz oldum ve hani sikayet edebilecegim bi yer var mi cocuk belki daha reşit bile degil elimde ss ler var.

Hukuka başvur bence, başkasının görüntüleri de olabilir kimse kimseye karşılıksız müstehcen fotoğraflar atmaz. Bence yayma çabası olabilir.

Arkadaşlar ben normal bi snapchat kullanicisiyim biri kullanici ismini vermek istemiyorum bana mustehcen görüntülerini atti ve erkeklerden hoşlandigini soyledi ben bu durumdan sahsen rahatsiz oldum ve hani sikayet edebilecegim bi yer var mi cocuk belki daha reşit bile degil elimde ss ler var.
reşit mi değilmi tam anlamanız mümkün deil onun için adli uzmana göstermeniz lazım fotoları yani bana

Snapchat kullanmıyorum pişman değilim tavsiye etmiyorum

Hukuka başvur bence, başkasının görüntüleri de olabilir kimse kimseye karşılıksız müstehcen fotoğraflar atmaz. Bence yayma çabası olabilir.
forumun zeka küpü :D cidden olma ihtimali %70 falan (eğer konu gerçekse)

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Adam vanliyim ama ispartada yasiyom dedi ama sunnetsiz a** bu işte bi terslik var la
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gerçek knk niye saçma ***** bi konu acim ki bu yuzden şimdide benden istiyo atmam ki

Ekler

• Screenshot_20220508-204849_Snapchat.jpg
    Screenshot_20220508-204849_Snapchat.jpg
    94.5 KB · Hit: 60
knk deki tüm telegram gruplarına yayıyom kb ve yay da

pakistanlılar bulup te------ bile eder yeterki nefes alsın
Ben dava fln hakkimi aramayi dusunuyodim ama bu cok mantikli geldi

Sevgiyle git Türkçe öğren yıkık herif. Yorumlama şeklin sana kalmış bu cümlenin altında neler vardı anlarsın.
lan caz yapma 😃
zeka küpünü hakaret olarak algılayan bi zeka küpü

bütün gün tek eliyle gezen asosyal varlık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,008
Üyeler
186,830
Son üye