Neler Yeni

snapchat hesabım kitlendi

KG68

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Kerem gül
normalde snapchate telefondan giriyordum ama bilgisayarda emülatör den de girmiştim ama bu yasakmış tabi ben bunu bilmiyordum hesabımı geçici kitlediler sonra geri açıldı 6 saat gibi bi sürede sonra tekrar bilgisayardan bir daha girdim yine geçici olarak kitlendi yazıyordu sonra biraz araştırdım meğersem emülatörden girmek yasakmış 3. parti uygulama oluyormuş şimdi ikinci defa kitlendi ve hala açılmadı ama geçici olarak kitlendi yazıyor web den girip kilidi aç dediğimde de hata veriyor

equinoxx

80+ Bronze
normalde snapchate telefondan giriyordum ama bilgisayarda emülatör den de girmiştim ama bu yasakmış tabi ben bunu bilmiyordum hesabımı geçici kitlediler sonra geri açıldı 6 saat gibi bi sürede sonra tekrar bilgisayardan bir daha girdim yine geçici olarak kitlendi yazıyordu sonra biraz araştırdım meğersem emülatörden girmek yasakmış 3. parti uygulama oluyormuş şimdi ikinci defa kitlendi ve hala açılmadı ama geçici olarak kitlendi yazıyor web den girip kilidi aç dediğimde de hata veriyor
Mail atarak durumu bildir.

equinoxx

80+ Bronze

KG68

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Kerem gül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
buraya ne yazdıysan oraya da onu yaz
E işte yaşadığın problemi, bilmeden olduğunu, hesabını açamadığını ve açılmasını istediğini yaz işte.
mantıklı :) teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

E işte yaşadığın problemi, bilmeden olduğunu, hesabını açamadığını ve açılmasını istediğini yaz işte.
yalnız snapchatin mail adresi yokki

Son düzenleme:

equinoxx

80+ Bronze

'Richard'

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Emir Maruf Doğan
Benimde bir kere olmuştu, snapchat desteğe baktım çok da anlamadım, yutupda bir adam anlatıyordu ona bak kanka.

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,600
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
Bilgisayardan girdiğin için ceza yiyosun sonra cezan kalkıyo bi daha bilgisayardan giriyosun?

Top Bottom