Neler Yeni

Snopy v5h direksiyon seti driver

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Tarık buğra soruklu
Arkadaşlar merhaba . Geçen gün piyasa değeri 600 tl civarı olan snopy v5h direksiyon setini ikinci el sıfır ayarında 200 tl ye aldım . Ama driver cd si kaybolmuş internetteki driverlar ise cd deki gibi ince ayarları yapan özellikleri yok ( bu seti kullanan ne dediğimi anlayacaktır ) . Eğer elinde driver cd si olan var ise upload yapabilir mi ?

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar merhaba . Geçen gün piyasa değeri 600 TL civarı olan snopy v5h direksiyon setini ikinci el sıfır ayarında 200 TL ye aldım . Ama driver cd si kaybolmuş internetteki driverlar ise cd deki gibi ince ayarları yapan özellikleri yok ( bu seti kullanan ne dediğimi anlayacaktır ) . Eğer elinde driver cd si olan var ise upload yapabilir mi ?
Bende var ama PC demonte
UnLucky

GTX 1060

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Asus Dual GTX 1060
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü bilgisayar tavsiyeleri
Arkadaşlar merhaba . Geçen gün piyasa değeri 600 TL civarı olan snopy v5h direksiyon setini ikinci el sıfır ayarında 200 TL ye aldım . Ama driver cd si kaybolmuş internetteki driverlar ise cd deki gibi ince ayarları yapan özellikleri yok ( bu seti kullanan ne dediğimi anlayacaktır ) . Eğer elinde driver cd si olan var ise upload yapabilir mi ?
Hocam ne yaptınız kurulumunu yaptınız mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Tarık buğra soruklu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ne yaptınız kurulumunu yaptınız mı ?cd bulamadım ama sıkıntı yok sadece bu titreşimi ve bir kaç ayar içindi oyunlarda sıkıntı yapmıyor sadece forzada direksiyon olarak görmüyor ama o da driver dan değil diye düşünüyorum

bıraktım

80+ Bronze
yıllar önce sıfırın 99 liraya aldım sonra 100 liraya satıp geçenlerde 80 liraya tekrar aldım şimdi yine satmayı düşünüyorum :D belli şeyden sonra sıkıyor cd yi bulursam upload ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Tarık buğra soruklu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yıllar önce sıfırın 99 liraya aldım sonra 100 liraya satıp geçenlerde 80 liraya tekrar aldım şimdi yine satmayı düşünüyorum :D belli şeyden sonra sıkıyor cd yi bulursam upload ederim
valla olursa iyi olur , arkadaşımda aynısından aldı onda da yokmuş cd , bir sıkıntı olmuyor dediğim gibi titreşimi felan açılmıyor ama lazım değil zaten

GTX 1060

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Asus Dual GTX 1060
İlgilendiği Kategoriler
Hocam kullanımı nasıl iyi mi ? Bide ne kadara satmayı düşünüyorsunuz, bende almayı planlıyorum da.

softwaredevelopers

80+ Bronze
Hocam bana özelden ulaşırmısın ürünün fotoları ve durumu ile birlikte. 180TL'den aldım 240TL'den sattım geçen yıl

GTX 1060

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Asus Dual GTX 1060
İlgilendiği Kategoriler

BehzatÇ.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
behzat
anlamıyorumki hangi şehirde yaşıyosunuz :) güle güle kullanmanızı dilerim öncelikle

bu düzeydeki direksiyon setlerine burda 350-400 den başlıyolar çıldırmış millet 200 tl ye bende bulsam alırdım :)

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Yuh be v5h nin piyasa değerli o kadar oldumu :D ben sıfırını 2 yıl önce falan ikinci el temiz 100 tl ye almsıtım sonra hevesimi alınca misafir çocuğuna hediye etmiştim :D bilsem etmezddim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Tarık buğra soruklu
anlamıyorumki hangi şehirde yaşıyosunuz :) güle güle kullanmanızı dilerim öncelikle

bu düzeydeki direksiyon setlerine burda 350-400 den başlıyolar çıldırmış millet 200 TL ye bende bulsam alırdım :)
Samsunda yaşıyorum hocam bende kendi çapımda bi sistem topladım dedim bir set alayım sıfırları çok pahalı ikinci ellere baktım 350 frlandı şansa 200 e denk geldi bi kaç kere kullanmış zaten belli çok temizdi aldım

Top Bottom