stok soğutucuyla arasında dağlar kadar fark olacağını zannetmıyorum r5 5600 için perfan 120h kullanıyorum memnunumAMD Ryzen 5 5500 M200 soğutucu yeterli olur mu stok soğutucuya göre daha iyi midir?
Stok fandan bir tık iyidir 160TL verilmez bence.AMD Ryzen 5 5500 M200 soğutucu yeterli olur mu stok soğutucuya göre daha iyi midir?
ALACAKSAN 3 FANLI FALAN ALABILIRSIN 2.ELAMD Ryzen 5 5500 M200 soğutucu yeterli olur mu stok soğutucuya göre daha iyi midir?
perfan 120h alacaktım vazgeçtim okadar para vermeye değermi diye düşündüm m200 ü sipariş etttim herhangi bi beklentim yok m200 den ama yinede 6 7 derece düşürmezmi acabastok soğutucuyla arasında dağlar kadar fark olacağını zannetmıyorum r5 5600 için perfan 120h kullanıyorum memnunum
6-7 derece düşürse ne olur düşürmese ne olur kral boşta şuan kaç derece işlemcin?perfan 120h alacaktım vazgeçtim okadar para vermeye değermi diye düşündüm m200 ü sipariş etttim herhangi bi beklentim yok m200 den ama yinede 6 7 derece düşürmezmi acaba
boşta 40 oyun oynarken 77 falan görüyo6-7 derece düşürse ne olur düşürmese ne olur kral boşta şuan kaç derece işlemcin?
ne oyun oynuyorsun 77 görüyorboşta 40 oyun oynarken 77 falan görüyo
Pubg valorant gibi oyunlar oynuyorum çoğunlukla ama okadar işlemci kullanmıyor ısı değerleri biraz yüksek sankine oyun oynuyorsun 77 görüyor
kanka ben de youtube discord tarayıcı lol oyundayken ve spotfy açıkken 45 derecePUBG valorant gibi oyunlar oynuyorum çoğunlukla ama okadar işlemci kullanmıyor ısı değerleri biraz yüksek sanki
Google 2 sekme discord bide steam açıkken 40 45 derece benimkidekanka ben de youtube discord tarayıcı lol oyundayken ve spotfy açıkken 45 derece