misfit
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 2,814
- Bütçe
- 100
Snowman M200'e geçmeli miyim? Boşta işlemci 48-50 derece.
Yükte kaç derece?Snowman M200'e geçmeli miyim? Boşta işlemci 48-50 derece.
![]()
Snowman M200 Rainbow 2 Bakır Borulu İşlemci CPU FAN Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Snowman M200 Rainbow 2 Bakır Borulu İşlemci CPU FAN arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Ona kargo parası vermek yerine bu daha mantıklıSnowman M200'e geçmeli miyim? Boşta işlemci 48-50 derece.
Snowman M200'e geçmeli miyim? Boşta işlemci 48-50 derece.
Merak ettiğim bir şey var. 2 tane fan var, anakartta üzerinde tek 4pinlik fan girişi var (stok fanın takılı olduğu). 2. fanı nereye takıyoruz?
Uygunsa çift fan modelini alın. Hem daha randımanlı bir soğutma uygulamış olursunuz.
Tek fanlı model m200, çift fanlı model ise m200 combo ismiyle satılmakta. Aktif olarak m200 kullanıyorum. Yaptığım OC için sınır yeterliliğinde. Combo alsaydım keşke diyorum.
%100 bir bilgim olmamakla birlikte, 4 pin güç girişi kullandığını düşünüyorum. Güç kablosu iki fandan çıkıp tek sokette birleşiyor olmalı.Merak ettiğim bir şey var. 2 tane fan var, anakartta üzerinde tek 4pinlik fan girişi var (stok fanın takılı olduğu). 2. fanı nereye takıyoruz?
Evet 4 pin kullanıyorum. Kasanın arkasında controller var ama aklıma takıldı.%100 bir bilgim olmamakla birlikte, 4 pin güç girişi kullandığını düşünüyorum. Güç kablosu iki fandan çıkıp tek sokette birleşiyor olmalı.
Ben de merak ettim ya. Bulamadım herhangi bir bilgi. Edinirsen lütfen beni de bilgilendirir misin buradan?