Neler Yeni

Çözüldü✓ Snowman T5 Rgb Soğutucu

Jirouky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hüseyin Turğut ÖZTÜRK
Arkadaşlar önerilerle aldıgım t5 de am4 uyumlu ayakları cıkmıyor. Üzerinde bide am4 uyumludur yazıyor.İnternette uyumlu ayağını bulamadım metal düz bir ayak bilen varmı .?
Uyumlu ayağı bu bildigim kadarıyla. WhatsApp Image 2021-01-22 at 17.43.20.jpeg

İÇİNDEN CIKANDA BUWhatsApp Image 2021-01-22 at 17.43.33.jpeg

Mehmet Akif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Mehmet Akif İnandı

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
Sizde anakart braketi var gördüğüm kadarıyla, en azından fotoğraf öyle gösteriyor.
Sarı uçlu olanı anakartın arkasındaki deliğe koyacaksınız, ardından soğutucunun yanında gelen 2 demir çubuğu dik şekilde koyup vidasını sıkacaksınız.
İlk defa mı soğutucu takıyorsunuz?

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13

Jirouky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hüseyin Turğut ÖZTÜRK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Demekki daha önce bu sorunu yaşayan olmamiş herkesın yorumunu okudum. Benım anlatmak istedigimi anlamayıp herkes aynı şeyi yazmış Güzelce acıklıyorum şimdi
bunda sorun yok sorun t5 de WhatsApp Image 2021-01-22 at 17.47.30.jpeg

t5 in ayakları bu şekilde yani yukarıda attıgım ayak buna uyumlu ve am4 eWhatsApp Image 2021-01-19 at 18.26.49.jpeg
şimdı sorun şu ki o ayak cıkmıyor kutuda ve am4 uyumludur diyor. saçma olan bu hani link filan varsa o parçadan satın alacagım ona göre alayım arkadaşlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Demekki daha önce bu sorunu yaşayan olmamiş herkesın yorumunu okudum. Benım anlatmak istedigimi anlamayıp herkes aynı şeyi yazmış Güzelce acıklıyorum şimdi
bunda sorun yok sorun t5 de WhatsApp Image 2021-01-22 at 17.47.30.jpeg

t5 in ayakları bu şekilde yani yukarıda attıgım ayak buna uyumlu ve am4 eWhatsApp Image 2021-01-19 at 18.26.49.jpeg
şimdı sorun şu ki o ayak cıkmıyor kutuda ve am4 uyumludur diyor. saçma olan bu hani link filan varsa o parçadan satın alacagım ona göre alayım arkadaşlar.
içinden cıkan metal ayak intel ayagı asıl bu düz metal ayak olması gerekıyor amd için ki ben bulamadım satıcıya sordum oda araştırıyorWhatsApp Image 2021-01-22 at 17.43.20.jpeg

Ekler

• WhatsApp Image 2021-01-22 at 17.47.30.jpeg
    WhatsApp Image 2021-01-22 at 17.47.30.jpeg
    245.1 KB · Hit: 143

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
t5 rgb.PNG
resim_2021-01-22_182530.png

İki adet demiri böyle takıcaksın . Üstüne'de T5'i takıcaksın . Sol ve sağda vida için yerler olucak. O vidalar ile de t5'i demirlere sabitliyeceksin.

Jirouky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hüseyin Turğut ÖZTÜRK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
İki adet demiri böyle takıcaksın . Üstüne'de T5'i takıcaksın . Sol ve sağda vida için yerler olucak. O vidalar ile de t5'i demirlere sabitliyeceksin.
Güzel kardeşim yukarıda yazdıklarıma bi bak kurbanın olayım :) onlar intel uyumlu ayakları amd ye uymuyor kücük gelıyor. Bu fanı daha önce kullanan varmı acaba amd kartta çok saçma gercekten amd uyumlu dıyıpte amd ayakları veya sıkıştırma demiri olmaması.... niye satıyorlar aparatı yoksa içinde :sneaky:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizde anakart braketi var gördüğüm kadarıyla, en azından fotoğraf öyle gösteriyor.
Sarı uçlu olanı anakartın arkasındaki deliğe koyacaksınız, ardından soğutucunun yanında gelen 2 demir çubuğu dik şekilde koyup vidasını sıkacaksınız.
İlk defa mı soğutucu takıyorsunuz?
ben degılde sen ilk defa takıyorsun sanırsam kardeşim :)) çünkü amd diye yuıkarıda belirttigim halde intel uyumlu ayakları ana karta takmaya çalıyorsun ::) benm anlatmak istedigim bu t5 de am4 uyumlu ayak cıkmıyor :(

Son düzenleme:

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
Sürekli PC'mi montajlayan birisiyim, ilk defa bu işi yapmıyorum. Burada sana yardımcı olmaya çalışıyorum, senin de dediklerimizi tam anlamanı arzuluyorum.
Attığın fotoğraflara iyi bak dostum, ek olarak arkadaşımız T5'in yanında sadece Intel için ayak çıktığını söylemiş.
Elinde AM4 braketi var zaten, onu anakartın arkasına koyacaksın. Sonrasında demir ayakları sıkacaksın ve soğutucunun montajını yapacaksın.
@Emir Şensoydan SS ile göstermiş zaten.

Jirouky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hüseyin Turğut ÖZTÜRK
Sürekli PC'mi montajlayan birisiyim, ilk defa bu işi yapmıyorum. Burada sana yardımcı olmaya çalışıyorum, senin de dediklerimizi tam anlamanı arzuluyorum.
Attığın fotoğraflara iyi bak dostum, ek olarak arkadaşımız T5'in yanında sadece Intel için ayak çıktığını söylemiş.
Elinde AM4 braketi var zaten, onu anakartın arkasına koyacaksın. Sonrasında demir ayakları sıkacaksın ve soğutucunun montajını yapacaksın.
@Emir Şensoydan SS ile göstermiş zaten.
Bu işi ilk defa yapmıyorsan o ayakların zaten intel için uyumlu oldugunu anlaman lazım anlamadıgına göre bilemıyorum yani neyse :) sonuç itibari ilk izledıgım 1 video da am4 ayak aparati ilk attıgım resımde ki düz metal ayak yani buda kutudan cıkmıyor. link filan varsa internette atabılırsenız sevinirim arıyorum ve bulamıyorum :)

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
O ayaklar Intel için özel değil diyorum dostum, hala anlamamak için çabalıyorsun.
İlk önce AMD stok tırnaklarını ve arkasındaki braketi çıkart ve söylediğimi uygula.
1611330346452.png

Gördüğün gibi 3 kademeli tırnak var, bunları güzelce anakartının arkasındaki deliğe oturtmalısın.
Sonrasında anakartın ön tarafından 2 adet demiri güzelce oturtup sıkmalısın, buna benzer şekilde olmalı;

1611330592542.png

Daha sonrasında soğutucuyu oturt, pakette vida veya somon olmalı. Onu soğutucuyu tutturmak için kullanacaksın.
Bu kadar basit, lütfen tek tek düzgünce uygula.

Jirouky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hüseyin Turğut ÖZTÜRK
O ayaklar Intel için özel değil diyorum dostum, hala anlamamak için çabalıyorsun.
İlk önce AMD stok tırnaklarını ve arkasındaki braketi çıkart ve söylediğimi uygula.
Alıntıyı görüntüle

Gördüğün gibi 3 kademeli tırnak var, bunları güzelce anakartının arkasındaki deliğe oturtmalısın.
Sonrasında anakartın ön tarafından 2 adet demiri güzelce oturtup sıkmalısın, buna benzer şekilde olmalı;

Alıntıyı görüntüle

Daha sonrasında soğutucuyu oturt, pakette vida veya somon olmalı. Onu soğutucuyu tutturmak için kullanacaksın.
Bu kadar basit, lütfen tek tek düzgünce uygula.
Kurban oldugum kardeşim bunların boyu yetmiyor deliklere işte sorun orda bak sırf senın için tekrar söküp baktım :( ama olmuyor işte vida delikleri tutmuyor birbirini...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,978
Üyeler
168,068
Son üye
GeneralRadahn
Top Bottom