Mr. Edri
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 26
- Reaksiyon skoru
- 23,310
Fiyatına göre iyi soğutuyor ama asla fuma gibi soğutucularla kıyaslanamazT6 ultra mı iyi bu soğutucu mu?
Fiyatına göre iyi soğutuyor ama asla fuma gibi soğutucularla kıyaslanamazT6 ultra mı iyi bu soğutucu mu?
Hocam baktım anakarta montajlı olarak geliyormuşNereden aldın ve göndermemiş olabilirler kutuya iyice baktın mı ?
Ben iyi bakmamışım birde hani b550 tomahawk dan galiba şu kasaya takılan metal bi aparattan çıkmıyor bahsettiğim şeyNereden aldın ve göndermemiş olabilirler kutuya iyice baktın mı ?
T6 İYİT6 ultra mı iyi bu soğutucu mu?
Kankam kutuda var mı bak resmini attım zatenHocam baktım anakarta montajlı olarak geliyormuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben iyi bakmamışım birde hani b550 tomahawk dan galiba şu kasaya takılan metal bi aparattan çıkmıyor bahsettiğim şey
Normal mi kutu açılımı izledim ondada yoktu msi in kendi kanalşnda
Kutuda yok ama şu şekilde umarım iyi çıkmıştır daha pc tam toplamadığım için kutusundaT6 İYİ
Kankam kutuda var mı bak resmini attım zaten
Takılı zaten gözüküyor.Kutuda yok ama şu şekilde umarım iyi çıkmıştır daha pc tam toplamadığım için kutusunda
MX-4 DEĞİL MX-4 2019 EDİTİON BU.Bende bugün 3600 için MX-4 macun aldım ama mevcuttaki macundan çok farklı olmadı![]()
Takılı geliyomuş ben kutuda geliyor sandım incelerken ora fazla dikkat etmemiştimTakılı zaten gözüküyor.
MX-4 DEĞİL MX-4 2019 EDİTİON BU.
Yaa sen beni dinlemedin yaaTakılı geliyomuş ben kutuda geliyor sandım incelerken ora fazla dikkat etmemiştim![]()
Hocam birde bu kasaya takılan demir plak neden yok ? KutudaYaa sen beni dinlemedin yaakutuda da gelebiliyor takılı da geliyor.Kutuda olmamasının sebebi zaten bir işlemci veya fan takılı değil o yüzden
![]()
Demir plak dediğin ?Hocam birde bu kasaya takılan demir plak neden yok ? Kutuda
Siyah delikli olan mıHocam birde bu kasaya takılan demir plak neden yok ? Kutuda
Resmini attım. Üstlerde bir pc toplama rehberinde buldum resmiDemir plak dediğin ?
Siyah delikli olan mı
İyice bakın hocam.
Demir plak dediğin ?
Siyah delikli olan mı
İyice bakın hocam.
Bu hocamDemir plak dediğin ?
Siyah delikli olan mı
İyice bakın hocam.
Kutuda yok msi tr kanalındada kutu açılımı dada yoktu acaba anakart da zaten montajlı şekilde olma ihtimali var mı ?Anladım iyice bakın bende var ama takmadım ben sorun olmaz yani 7 aydır öyle kullanıyom