Bu ürün 3890 TL. Sarı sitede ikinci elleri 3000 TL'ye satılıyor. Hemde Hepsiburada 3 taksit yapıyor. Alınır mı? Marka snt. Ne kadar kötü olabilir ki?
rx580 bile olmayabilirBu ürün 3890 TL. Sarı sitede ikinci elleri 3000 TL'ye satılıyor. Hemde Hepsiburada 3 taksit yapıyor. Alınır mı? Marka snt. Ne kadar kötü olabilir ki?
Git 6600 al zorla kendini bulaşmaBu ürün 3890 TL. Sarı sitede ikinci elleri 3000 TL'ye satılıyor. Hemde Hepsiburada 3 taksit yapıyor. Alınır mı? Marka snt. Ne kadar kötü olabilir ki?
İkinci el için bütçeye 3000 ayırmışım. İkinci ele yüksek bütçe ayırmak istemiyorum. Bu fiyata da ancak garantisi bitmiş ikinci eller var rx 580 olarak.hayır bunlardan sakın almayın sahibindende ikinci el temizleri çok daha uguna bulunuyor max bütçe nedir
Mesaj otomatik birleştirildi:
rx580 bile olmayabilir
3 liraya en azından 1660s alınırİkinci el için bütçeye 3000 ayırmışım. İkinci ele yüksek bütçe ayırmak istemiyorum. Bu fiyata da ancak garantisi bitmiş ikinci eller var rx 580 olarak.
4 binden başlıyor param güvende masrafı hariç.3 liraya en azından 1660s alınır
sıfırda alınabilir fakat ben olsam o paraya almazdmı kartın durumu belirsiz muhtemelen ikinci el karttırBu ürün 3890 TL. Sarı sitede ikinci elleri 3000 TL'ye satılıyor. Hemde Hepsiburada 3 taksit yapıyor. Alınır mı? Marka snt. Ne kadar kötü olabilir ki?
o paraya çıkmışken 580 alın ve işlemciniz nedirPeki bu karta ne dersiniz? Furmark değerleri nasıl?