Neler Yeni

SOCIAL CLUB HATASI

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
selamlar, bende çoğu kişi gibi GTA5 i aldım indirdim oynadım %8 ini bitirdim story mode da ama az önce girmeye çalıştım social club hesabı istedi zaten vardı kayıtlıydı bir daha istedi sonra girdim bilgileri şu reCAPTCHA olayı çok can sıkıyor yani yapıyorum kabul etmiyor sıkıntılı neyse error verdi ingilizce biçimde bilinmedik bir şekilde social club serverı hata verdi dedi epic games yardımına başvurun dedi baktım gta 5 hatalarıyla ilgili bir şey yoktu. Hata kodu 1000.180 neden sizce kafayı yiyeceğim.

BedirhanEfe

80+ Bronze
Büyük İhtimalle Yoğunluktandır Zaten 2 gündür herkes indirmeye çalışıp indirdi ve bugün herkes oyuna girdi Ondandır.

Mileven

80+ Silver
selamlar, bende çoğu kişi gibi GTA5 i aldım indirdim oynadım %8 ini bitirdim story mode da ama az önce girmeye çalıştım social club hesabı istedi zaten vardı kayıtlıydı bir daha istedi sonra girdim bilgileri şu reCAPTCHA olayı çok can sıkıyor yani yapıyorum kabul etmiyor sıkıntılı neyse error verdi ingilizce biçimde bilinmedik bir şekilde social club serverı hata verdi dedi epic games yardımına başvurun dedi baktım gta 5 hatalarıyla ilgili bir şey yoktu. Hata kodu 1000.180 neden sizce kafayı yiyeceğim.
bunun hakkında konu açıldı

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Captcha herkesde öyle.

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Mileven

80+ Silver
benim acelem olduğundan açılan konulara bakmadan konuyu açtım açan açmış olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

olabilir ben bugün indirebildiysem herkes indirmiştir
ne açtı dıyorsun acıklama yaptık sunuclar coktu dendı oyuna gıremezsın

Top Bottom