Neler Yeni

Şoför Olmam Doğru mu?

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
Ahmet
arkadaşlar merhaba size bir konu hakkında danışmak istiyorum ben şu anda 17 yasında bir lise öğrencisiyim eşit agırlık bölümü okuyorum ama hiç üniversite okuma niyetim yok 4-5 yaşlarımdan beri otobüslere bildiginiz aşığım yani küçükken bile 15 saat otobüs ile yol giderdik ama benim için çok keyifli olurdu şu anda da hiç okuma hevesim yok yaz tatillerinde muavinlik yapıyorum ve işimi çok seviyorum şuandaki hayallerim ise otobüs kaptanlığı yapmak ve daha sonrasında yurt dışına tır sürmek gibi hedeflerim var size sorum şu ailem eğitimli ve medeni bir aile o yuzden benim otobusculuk yapmamı muavinlik kaptanlık vs istemiyorlar ama ben o kadar cok istiyorum ki kendimi mutlu gordugum yer orası bir insanla bile fazla zaman geçiremezken 96 saat aralıksız otobüs ile yol gittigimde aşırı keyif alıyorum kışın okul okurken otobus sürme rüyaları görüyorum muavinlik falan yaptıgımı goruyorum ruyamda sizce ne yapmalıyım bu vatanın şoföre de ihtiyacı var bence hem yurt dısına calısan tır şoförlerine yeşil pasaport hakkı da varmış sizce ne yapmaşıyım? ailemin istedigimi benim istedigim mi

GameOver

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Durukan Çelik
Discord
GameOver#5871
35 yaşında biri olarak söylüyorum keyif aldığın şeyin peşini bırakma hem daha iyi yerlere de gelirsin, günümüzde çalışanlar ztn işinden mennun değil .

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam zaten ben istedigim isi yapmak istiyorum ama aileme nasıl anlatıcam onu bilmiyorum üzülebilirler cunku
35 yaşında biri olarak söylüyorum keyif aldığın şeyin peşini bırakma hem daha iyi yerlere de gelirsin, günümüzde çalışanlar ztn işinden mennun değil .

Top Bottom