Neler Yeni

Yardım Soğutma bloğunu çıkartmak istiyorum

Furchlost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Kürşat
Arkadaşlar Hp omen laptop var termal macun sürmek için içini açtım daha önce ram upgrade i için falan da açmıştım,fanları vesaire herşeyi söktüm fakat işemcinin üstündeki soğutma borularının 4 tarafını işlemciyi kapatacak şekilde vidalamışlar ve bu vidalardan iki tanesi çok uğraştığım için tam yalama oldu hiçbir şekilde tornavida vesaire bir şey döndürmüyor,ucuna bant vs tarzı bir şey yapıştırıp döndürmeye çalıştım fakat yine dönmedi, küçük bir bıçakla vidaya çap uzunluğunda yer açmayı denedim vida bana mısın demiyor,asla çizik derinleşmiyor ne yapmalıyım nasıl çıkartırım ben bu vidayı

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Vidanın etrafında penseyle tutulabilecek alan varsa anca penseyle açarsın.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar Hp omen laptop var termal macun sürmek için içini açtım daha önce ram upgrade i için falan da açmıştım,fanları vesaire herşeyi söktüm fakat işemcinin üstündeki soğutma borularının 4 tarafını işlemciyi kapatacak şekilde vidalamışlar ve bu vidalardan iki tanesi çok uğraştığım için tam yalama oldu hiçbir şekilde tornavida vesaire bir şey döndürmüyor,ucuna bant vs tarzı bir şey yapıştırıp döndürmeye çalıştım fakat yine dönmedi, küçük bir bıçakla vidaya çap uzunluğunda yer açmayı denedim vida bana mısın demiyor,asla çizik derinleşmiyor ne yapmalıyım nasıl çıkartırım ben bu vidayı
Sıcak silikonla doldur boşluğu tornavidayı oraya sok soğuyunca sök.

Furchlost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Kürşat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

BeKo'O

80+ Silver

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Malasef yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

dışına, yani anakarta akma ihtimali var ama
Silikon iletken bir madde değil hocam anakarta aksa da zarar vermeyecek şekilde çıkarabilirsiniz.

Furchlost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Kürşat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

BeKo'O

80+ Silver
Deneyeceğim bakalım
Aynı sorun bende de var ya, masaüstü var bende anakartın 2 vidası aşırı zorlamama rağmen çıkmadı ve yalama oldular. vida arkasından Penseyle denedim yine olmadı arkası da yalama oldu :D

Top Bottom