Neler Yeni

soğutucu bloğu gpu ya temas ederse

crytek186

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
crytek186
snowman t5 soğutucu aldım sistemim imzada, anakartım matx olduğundanmıdır bilemedim ama ekran kartiyla işlemci soğutucu bloğu birbirine çok yakın kalıyor yani radyatör le arasında 1 cm boşluk ya var ya yok haftaya zotacın rtx 3060 serisine gecicem fakat şöyle bir durum var 3060 Ların çoğunda arka plaka var buda haliyle kartı azda olsa kalınlaştırıyor 0.5 mm kadar. rx 570 de olmadığı için CPU soğutucu ya teması olmuyor fakat 3060 da arka plaka olduğu için bana temas edicekmis hissiyatı veriyor açıkçası tedirgin oldum, furmark+ prime 95 de sabit teste tuttum ısı açısından yakınlıkları ısıyı etkilermi diye, işlemci 83 sabit ekran kartı 75 derecede sabit kalıyor zaten prime95 de teste tutarken furmark açmaz isem 68/70 derece arasında sabitleniyor cpu sıcaklığı, şimdi asıl soruya gelicek olursam, rtx 3060 a geçtiğimde gpunun arka plaka tarafı CPU soğutucu bloğa temas ederse bir sorun yaratır mı ? yani ısı konusunda bir sorun yaratıcağını sanmıyorum ama onun haricinde bir problem olurmu yada temas eder mi? ?
rx570 3060 dan boyut olarak biraz büyük sanıyorum.

Top Bottom