Neler Yeni

Soğutucu Olarak Ne Önerirsiniz

Inspecta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berk Güleray
Sisteme Ryzen 5 5600 işlemci almayı planlıyorum stok fan yetersiz olur dediler hangi sogutucuyu önerirsiniz 500-600tl bütce
Dark F40 1 x USB 3.0, 2 x USB 2.0, 2x12cm Ultra Bright 33x Kırmızı Ledli Fanlı Pencereli Mid-Tower Siyah Oyuncu Kasası Kasam da budur

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
Mert

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
snowman t6 öneririm

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
SE 224XT önerecektim fiyatı çok artmış.
T6 ULTRA stokta görünmüyor.
T5 ULTRA da alabilirsiniz.

oguz13

80+ Bronze
Soğutucular eğer kasanızda sıvı soğutucu takma yeri varsa standarttır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada bütçeniz ile kaliteli bir sıvı soğutma bulmak zor ancak tek fanlı sıvı soğutucu bulunur.

Inspecta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berk Güleray
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bu arada bütçeniz ile kaliteli bir sıvı soğutma bulmak zor ancak tek fanlı sıvı soğutucu bulunur.
Dark F40 1 x USB 3.0, 2 x USB 2.0, 2x12cm Ultra Bright 33x Kırmızı Ledli Fanlı Pencereli Mid-Tower Siyah Oyuncu Kasası Kasam bu hocam sıvı sogutucu yeri olup olmadıgını nasıl anlayabilirim

ben normal bakıyorum sıvı sogutma almayacagım

oguz13

80+ Bronze
Dark F40 1 x USB 3.0, 2 x USB 2.0, 2x12cm Ultra Bright 33x Kırmızı Ledli Fanlı Pencereli Mid-Tower Siyah Oyuncu Kasası Kasam bu hocam sıvı sogutucu yeri olup olmadıgını nasıl anlayabilirim

ben normal bakıyorum sıvı sogutma almayacagım
Sıvı soğutmadan bahsetmişsinizde onun için normal soğutucuların tümü sizin kasanıza uyar. Kasanızın ölçüleri tüm normal soğutucuları destekler. Anakart açısından hepsi standarttır.

Inspecta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berk Güleray
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıvı soğutmadan bahsetmişsinizde onun için normal soğutucuların tümü sizin kasanıza uyar. Kasanızın ölçüleri tüm normal soğutucuları destekler. Anakart açısından hepsi standarttır.
tamamdır teşekkürler :)

ben sıvı sogutucuyu , siz sıvı sogutucu yeriniz varsa yazdınız ya oyuzden öyle dedim ben normal bir sogutucu arıyorum yanlıs anlasılma olmasın, ben sıvı sogutucunun uyup uymadıgını bilmiyorum yani :D
bütün sogutucular uyarmı diyorsunuz kasam için

Son düzenleme:

oguz13

80+ Bronze
tamamdır teşekkürler :)

ben sıvı sogutucuyu , siz sıvı sogutucu yeriniz varsa yazdınız ya oyuzden öyle dedim ben normal bir sogutucu arıyorum yanlıs anlasılma olmasın, ben sıvı sogutucunun uyup uymadıgını bilmiyorum yani :D
bütün sogutucular uyarmı diyorsunuz kasam için
evet

Top Bottom