Soğutucunun işlemciye bastığı bakır taban küçük kalmış ama benim fikrim işlemcinin ana çekirdeği tam ortada oluyor o yüzden ısıyı rahat emerArkadaşlar merhaba,Ryzen 5 5600x işlemciye Arctic freezer e34 Duo Soğutucu aldım ama monteledikten sonra işlemcinin kenarları açıkta kalıyor bu normal mi yoksa soğutucu yanlışmı yadımcı olursanız sevinirim.
Vidalarını bile sıkmadım henüz,açıkta kalan kısma kafam takıldı bir sorun yaşamak istemiyorum daha önce kule tipi soğutucu kullanmadımÖncelikle jelatini kaldırmayı unutma.
Anormal bir durum olmaması lazım aslında dediğiniz gibi ama daha önce kullanmadım bu tarz bi soğutucu.Bir sorun olurmu olmazmı kafamı karıştırdı açıkcasıSoğutucunun işlemciye bastığı bakır taban küçük kalmış ama benim fikrim işlemcinin ana çekirdeği tam ortada oluyor o yüzden ısıyı rahat emer
Birincisi jelatini sökmemişsiniz, ikincisi bir miktar açıklık olabilir.Arkadaşlar merhaba,Ryzen 5 5600x işlemciye Arctic freezer e34 Duo Soğutucu aldım ama monteledikten sonra işlemcinin kenarları açıkta kalıyor bu normal mi yoksa soğutucu yanlışmı yadımcı olursanız sevinirim.
Jelatini sökeceğim tabii ki zaten monteli değil şuan,ama bu açıklık normalmi onu öğrenmem lazım.Birincisi jelatini sökmemişsiniz, ikincisi bir miktar açıklık olabilir.
Harbi he ne göz varmış sendeBirincisi jelatini sökmemişsiniz, ikincisi bir miktar açıklık olabilir.
Teşekkür ederim.Sıkıntı çıkmaz, asıl ısıyı üreten kısım işlemcinin ortası. Ortasına iyi bassın vidalarını tam sık yeterli olur.
Normal kardeşimJelatini sökeceğim tabii ki zaten monteli değil şuan,ama bu açıklık normalmi onu öğrenmem lazım.
Teşekkür ederim yardımlarınız için.Normal kardeşim