nerden bilicez git bak24 martta geliyor diye biliyorum şu an satışta mı?
Kalmamıştır bile şimdiye24 martta geliyor diye biliyorum şu an satışta mı?
Yarım saat geçmişKalmamıştır bile şimdiye
9da açılıyor 1.5 saat geçmiş yinede bak amaYarım saat geçmiş
Ben Kasım'da 13.00 gibi almıştım o kulaklığı Şok'tan hala stok vardı kulaklığın ses kalitesi iyi mikrofonu da güzel ama kutunun içinde jak girişi çoklayıcı çıkmıyor masaüstü kullanıyorsan onu dışarıdan almak zorundasın ve benim kulaklığın kablosu acayip dolanıyor o kadar dolanıyor ki kablo patlamaya başladı içindeki bakır teller gözüküyor bundan dolayıda temassızlık yapıyor sağ kulaklıktan ses gelmediği oluyor bazen.nerden bilicez git bak
aga nie kızgın atıonYarım saat geçmiş
nie kızgın atıonBitmiştir çoktan.
Doğru düzgün cevap vermediğin için, mesaj kasma çabaları.nie kızgın atıon
aga iyi misin nerden bilecez git bak dedim bunu diyicine baksınDoğru düzgün cevap vermediğin için, mesaj kasma çabaları.
Adam soruyor. Sen tersliyorsun. Bir de kendini üste çıkarmaya çalışıyorsun.aga iyi misin nerden bilecez git bak dedim bunu diyicine baksın
Bu sefer kutusunda çıkıyorBen Kasım'da 13.00 gibi almıştım o kulaklığı Şok'tan hala stok vardı kulaklığın ses kalitesi iyi mikrofonu da güzel ama kutunun içinde jak girişi çoklayıcı çıkmıyor masaüstü kullanıyorsan onu dışarıdan almak zorundasın ve benim kulaklığın kablosu acayip dolanıyor o kadar dolanıyor ki kablo patlamaya başladı içindeki bakır teller gözüküyor bundan dolayıda temassızlık yapıyor sağ kulaklıktan ses gelmediği oluyor bazen.