Neler Yeni

İnceleme Şok'a gelicek olan philips fare incelemesi!

BoraYücel

80+ Bronze
Selamlar, merak eden kişilerin sorunlarını cevaplayacağım, sadece artı ve eksilerini sizlere aktarmaya çalışacağım.

ARTILARI: 60 Türk lirası gibi bir fiyat için cidden çok rahat, ayrıca ışıklandırması hiç fena değil, tıklama sesi çok hoş rahatsız etmiyor. bütçe çok kısıtlı olmasına rağmen hiç fena değil diyebilirim.

EKSİLERİ: driver'ı olmaması üzdü diyebilirim, ışıkları kapatabileceğiniz bir tuş bulunmuyor sadece bios üzerinden erP özelliği ile kapatabiliyorsunuz,

SONUÇ: eğer cidden kısıtlı bir bütçeniz var ise (benim gibi) alınabilir, uzun vadeli götürdüğünü söylemem için daha erken desem yeridir, zamanı gelince bu küçük incelemeyi güncellerim dostlar.

FOTOĞRAFLAR:Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

İYİ FORUMLAR AŞŞAĞIDA PUAN VERMEYİ UNUTMAYIN 10/?
Benim Everest sm m9 daha iyi
10/2

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama

BoraYücel

80+ Bronze
Hocam cidden kullanışlı çıktı. Aldığımdan beri kullanıyorum bir problem ile karşılaşmadım. Yazılımı olmaması cabası tabi ki.
Benimkininde yazılımı yok bu da ışıqlı benimki 1.000dpi bu kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Selamlar, merak eden kişilerin sorunlarını cevaplayacağım, sadece artı ve eksilerini sizlere aktarmaya çalışacağım.

ARTILARI: 60 Türk lirası gibi bir fiyat için cidden çok rahat, ayrıca ışıklandırması hiç fena değil, tıklama sesi çok hoş rahatsız etmiyor. bütçe çok kısıtlı olmasına rağmen hiç fena değil diyebilirim.

EKSİLERİ: driver'ı olmaması üzdü diyebilirim, ışıkları kapatabileceğiniz bir tuş bulunmuyor sadece bios üzerinden erP özelliği ile kapatabiliyorsunuz,

SONUÇ: eğer cidden kısıtlı bir bütçeniz var ise (benim gibi) alınabilir, uzun vadeli götürdüğünü söylemem için daha erken desem yeridir, zamanı gelince bu küçük incelemeyi güncellerim dostlar.

FOTOĞRAFLAR:Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

İYİ FORUMLAR AŞŞAĞIDA PUAN VERMEYİ UNUTMAYIN 10/?
Sanırım bu

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama
Benimkininde yazılımı yok bu da ışıqlı benimki 1.000dpi bu kadar
Mesaj otomatik birleştirildi: