Neler Yeni

SOKAK KÖPEKLERİ’nden nasıl korunabilirim?

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,921
İsim
Mehmet Aslan
Bulunduğum bölgede çok fazla sokak köpeği var ve grup halindeler 1 tane 2 tane olsa başa çıkarım büyük ihtimal problem değil ama 5-6 tane ürkütücü yaratık olunca insan korkmuyor değil evden spor salonuna gideceğim yolda da çok fazla var hatta bikaç tane orjinal kangal var onlar bağlı ama havlayınca küçükleri felanda havlıyor gecen spordan dönüşte kovaladilar hatta neyse çok uzatmayayım ne kullanabilirim kendimi savunmak için? Biber gazi felan söküyo mu bu yaratıklara
Köpek kovucu aletler var onlardan al , saldır desem kalabalık gelebilirler riske girilmez :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
özgür kaplan
Hiçbir hayvan, sebepsiz yere saldırmaz. Parazit ve enfeksiyon güdümünün dışında, örneğin kuduz veya zombi mantarı gibi durumlar sebepsiz saldırıyı açıklar sadece. veya insanlardan zulüm gördü önceden.
İnsan dışında her canlının bir bölgesi vardır ve bu bölgelere yapılan müdahaleler, onların kokuları üzerinden yapılan tanıma saygısızlık olarak algılanabilir. Özellikle sperm veya idrar gibi kokular bu anlamda dikkate alınmalıdır.

Binlerce sokak hayvanı besledim ve bana neden kimse saldırmadı, pardon, insan dışında başka bir mahlukat saldırmadı. Aksine, insan, kuduzdan bile daha tehlikeli olabilir. Herhangi bir güdüm olmadan da bu durum geçerlidir.

Son düzenleme:

Zzabuza

80+
Hiçbir hayvan, sebepsiz yere saldırmaz. Parazit ve enfeksiyon güdümünün dışında, örneğin kuduz veya zombi mantarı gibi durumlar sebepsiz saldırıyı açıklar sadece. veya insanlardan zulüm gördü önceden.
İnsan dışında her canlının bir bölgesi vardır ve bu bölgelere yapılan müdahaleler, onların kokuları üzerinden yapılan tanıma saygısızlık olarak algılanabilir. Özellikle sperm veya idrar gibi kokular bu anlamda dikkate alınmalıdır.

Binlerce sokak hayvanı besledim ve bana neden kimse saldırmadı, pardon, insan dışında başka bir mahlukat saldırmadı. Aksine, insan, kuduzdan bile daha tehlikeli olabilir. Herhangi bir güdüm olmadan da bu durum geçerlidir.
Yav he he 9 yaşında yolda giden çocuğa da oyun oynamak için saldırıyorlar zaten demi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
özgür kaplan
Yav he he 9 yaşında yolda giden çocuğa da oyun oynamak için saldırıyorlar zaten demi.
bak sana bir olayımı anlatayım.
ben sith alanında izinli arkeolojik araştırma yaptığım esnada düştüm ve yılanla 2 dakika bakıştım resmen gözleriyle ikimizde yolumuza gidelim
sen benim avım değilsin bende senin için av değilim diyordu soluk yüzün arkasında bir ruh vardı
bunu bilgisayardan anlayamazsın. bir hayvan 2 dakika resmen gözleriyle konuştu

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
üstün olduğunu anlarsa zaten karışamaz onun harici riske girmek istemezsen temuda köpek kovucular var gerçekten işe yarayabiliyorlar alabilirsin alırken de çok satılanları tercih et
genellikle bunlardan birini indirsen diğerleri de bit yavrusu gibi dağılır tabi senin hal ve hareketlerine göre değişkenlik gösterebilir
zayıf noktaları vardır isteseler de savunamayacakları noktalar özellikle arka ayakları çekip fırlatsan hiçbirşey yapamaz
ellerin ile sırtüstü yere yatırmak da onlarda üstünlük olarak algılanır yap diye demiyorum riskli olabilir fakat aklında da bulunsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Talha Açıkgöz

Hocam saldırıpta hayırdır ne yapacak öldürücek mi? Hayvanı görmemişim bile durup dururken havlıyor bana E 5-6 tane olunca haliyle korkuyorum kovalasalar kaçamam ıssırır hastalık felan vardır belkide o yuzden korkuyorum asıl
Mesaj otomatik birleştirildi:

bak sana bir olayımı anlatayım.
ben sith alanında izinli arkeolojik araştırma yaptığım esnada düştüm ve yılanla 2 dakika bakıştım resmen gözleriyle ikimizde yolumuza gidelim
sen benim avım değilsin bende senin için av değilim diyordu soluk yüzün arkasında bir ruh vardı
bunu bilgisayardan anlayamazsın. bir hayvan 2 dakika resmen gözleriyle konuştu
Valla hocam benim gözüme bakanlar öyle demiyor ama siz bilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

üstün olduğunu anlarsa zaten karışamaz onun harici riske girmek istemezsen temuda köpek kovucular var gerçekten işe yarayabiliyorlar alabilirsin alırken de çok satılanları tercih et
genellikle bunlardan birini indirsen diğerleri de bit yavrusu gibi dağılır tabi senin hal ve hareketlerine göre değişkenlik gösterebilir
zayıf noktaları vardır isteseler de savunamayacakları noktalar özellikle arka ayakları çekip fırlatsan hiçbirşey yapamaz
ellerin ile sırtüstü yere yatırmak da onlarda üstünlük olarak algılanır yap diye demiyorum riskli olabilir fakat aklında da bulunsun
Tamamdir hocam bakacağım teşekkür ederim

Ekler

• hqdefault.jpg
    hqdefault.jpg
    16.4 KB · Hit: 2
Top Bottom