Neler Yeni

Sokakta içecek içen bir vatandaşın içeceği zorla çöpe attırıldı

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Alkol olup/olmamasına mı takıldın?
Kabahatler Kanununun 35. maddesi gereğince, halka açık olan alanlarda alkol tüketmek yasaktır. Cezası 109₺'den başlıyor. Adam orada suç işliyor. Polisin müdahale edip ceza yazması gerekirken, tepkisiz kalmış.

Tabii fırsat bilip, mesele yine Ramazan'a bağlanmış. Güzel algı operasyonu.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Kaynak: Seçim Haber Twitter'da: "Bugün sosyal medyaya düşen bir görüntüye göre Samsun’da Ramazan ayında sokakta içecek içen bir vatandaşın içeceği zorla çöpe attırıldı, olay yerindeki polisin vatandaşı korumadığı görüldü. https://t.co/HV9V2azDo3" / Twitter

🇸🇦🇸🇦🇸🇦🇸🇦🇸🇦🇸🇦🇸🇦🇸🇦🇸🇦🇸🇦
Herkes Müslüman değil, herkes müslüman değil, herkes müslüman değil
sen oruçlusun diye senin karşında hiçbir şey yenilmeyecek/içilmeyecek diye bir şey yok. Dayanmıyorsan tutma. Orucun amacı sadece açlık değil, aynı zamanda nefse sahip çıkmak
isteyen müslümanlar da oruç tutmayabilir. Tanrıyla aralarında olan bir şey
Güzel algı hocam, gerçekten tebrik ediyorum. Bu işi biliyorsunuz. Kanunu çiğneyen bir adamda bile, mağduriyet oluşturursunuz her türlü. Sokakta alkol tüketmek suç, yasak. Neyini savunuyorsunuz yahu?

Son düzenleme:

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Alkolse ağır saygısızlık çünkü.
Sokakta ramazan günü içki içerek gezen kişi provokatördur.
Bak genelde saba katılmam katılmayı da istemezdim ama zararı yok diyenler vs alkolün kaç tane beyin hücresi öldürdğü belli anlık olarak hücreler arası iletişimi koparıyor etrafa kesinlikle bir laf vs olsun bir sey yapıyor ayrıca büyük bir kısma saygı göstermeliler
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşte yurtdışında sizin gibiler yüzünden İslamofobi var, ben Müslümanım içkiyi karşımda içme, şunu yanımda yapma. Size ne, adam içince size mi günah yazılıyor? Nefsinize gözünüze hakim olamıyorsunuz milleti suçluyorsunuz.
Gur sen onların özel günlerinde onlara saygısızlık et noluyor bakalım kesinlikle iktidarı desteklemem ama siz de muhalefet diye abartıyorsunuz siz de yurtdışının kültürüne bu kadar özenmenize gerek yok

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Güzel algı hocam, gerçekten tebrik ediyorum. Bu işi biliyorsunuz. Kanunu çiğneyen bir adamda bile, mağduriyet oluşturursunuz her türlü. Sokakta alkol tüketmek suç, yasak. Neyini savunuyorsunuz yahu?
Zaten bakın gerçekten gram müslümanlıkla alakası yok alkol beyin hücrelerini öldürüyor düşünmeye engel oluyor ve bunu sokakta yapıyor mesela buna bir çocuk vs özense nolcak sadece muhalefet ixin muhalefet oluyorlar

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Zaten bakın gerçekten gram müslümanlıkla alakası yok alkol beyin hücrelerini öldürüyor düşünmeye engel oluyor ve bunu sokakta yapıyor mesela buna bir çocuk vs özense nolcak sadece muhalefet ixin muhalefet oluyorlar
Kesinlikle öyle. Bu kadar zararlı bir ürünün özendirilmemesi gerekiyor. Belirli alanlarda alkol ve sigara kullanımının yasağı getirilirken, muhalifler çok karşı çıkmıştı.

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Polisi değil, ahlak bekçilerini eleştiriyorum asıl
Savunulacak bir yanı yok fakat engellenecek bir yanı da yok
Sadece kendini yoruyorsun, ne söylesen anlamayacaklar zaten. Boşver, umarım bir gün akıllarını kullanarak yaşamaya karar verirler.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Polisi değil, ahlak bekçilerini eleştiriyorum asıl
Savunulacak bir yanı yok fakat engellenecek bir yanı da yok
Hocam, yasak yasak. Neyini anlamıyorsun. Kanunen açık alanda alkol tüketemezsin. Kanunu çiğniyor adam, tabii ki engellenecek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece kendini yoruyorsun, ne söylesen anlamayacaklar zaten. Boşver, umarım bir gün akıllarını kullanarak yaşamaya karar verirler.
Umarım bir gün ideolojik fikirlerinizden kurtulup, objektif bir şekilde olaylara bakmayı öğrenirsiniz.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Kesinlikle öyle. Bu kadar zararlı bir ürünün özendirilmemesi gerekiyor. Açık alanda alkol ve sigara kullanımının yasağı getirilirken, muhalifler çok karşı çıkmıştı.
Ben de bu hükümeti desteklemiyorum hatta hepsinin allah belasını versin hepsinin eli halkın cebinde ama binelrce araştırma var bunu diyen yakında sokakta uyuşturucu kullanılmasını da destekleyecek gercekten hükümeti sadece kötülemek için mantıksız eleştiri gercekten üzücü

Top Bottom