The Last Dragonborn
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
monitör kaç tl
olm kırmızı varsa oyuncudur.''Oyuncu Çalışma Masası'' ney Allah için ya. Çalışma masası yaz geç işte.
1299 TLmonitör kaç TL
Çöpmü? saçmalama bence neresi çöp özellikler ve fiyatı gerçekten iyi o attığın monitörü indirimde 1500tl ye aldım eğer o monitörü almasaydım rampage olanı alırdım büyük ihtimal kat ve kat demende biraz saçma olmuş özellikleri benzer rampage olan monitör ips panel 144hz 1ms 24 inç özellikleri ve fiyatı gayet iyi çöp bir yanı yokArkadaşlar monitör çöp indirimler ile kat kat daha iyisi alınıyor mesela gaming gecesinde https://www.incehesap.com/asus-tuf-gaming-vg249q1r-23-8-ips-full-hd-gaming-monitor-fiyati-46858/ 1400 TL'di
Rampage'in nasıl donanım üretiğini git araştırÇöpmü? saçmalama bence neresi çöp özellikler ve fiyatı gerçekten iyi o attığın monitörü indirimde 1500tl ye aldım eğer o monitörü almasaydım rampage olanı alırdım büyük ihtimal kat ve kat demende biraz saçma olmuş özellikleri benzer rampage olan monitör ips panel 144hz 1ms 24 inç özellikleri ve fiyatı gayet iyi çöp bir yanı yok
Araştırdım iyi ürünüde var kötü ürünüde rm344 monitörü kullananlar genel olarak memnun sen burda markaya bakarak çöp demişsin özelliğe bile bakmamışsın demekki rampage çok iyi bir üründe yapsa onada çöp diyeceksinRampage'in nasıl donanım üretiğini git araştır