Neler Yeni

Yardım Sol kulaklığı bozuk Taotronics Soundliberty 97 249 TL'ye satılır mı?

internet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yusuf Alp
Bütçe
500
Merhaba arkadaşlar bundan iki gün önce kullanmadığım Taotronics Soundliberty 97 kulaklığı satış kapsamına alıp satılığa çıkardım.
Dün kulaklık Sahibinden üzerinden satıldı. Alıcı 300 TL'lik teklif göndermiş, firewall sistemi otomatik reddetmiş.
Bunun üzerine 350 TL teklif etmiş, sistem uygun gördü bana sordu ben de kabul ettim.
Müşterim bana Aydın'da arkadaşım var, ben Ankara'da yaşıyorum benim arkadaşıma elden teslim edersin dedi bana veya arkadaşım benim işimi görmeyi kabul etmezse ben senden kargoyla Ankara Altındağ'a göndermeni isterim dedi.
Tamam dedim, cevap bekliyorum gelmedi. Aradım.
Dolap'ta 249 TL'ye temsili fiyat girmiştim. Kargo alıcı ödemeli ilan verebilmek için.
Alıcı müşteri ürünümü Dolap'tan da satın aldığını söyledi. Ödemeyi yaptığını belirtti. 101 TL'yi vermeyi kabul etti şimdi ise etmiyor. 39 TL de kargo verdim 320 TL ödeme yaptım diyor.
Niye aldınız diye sordum ona o da iki değil bir adet sol kulaklığı bozuk sağ kulaklığı ve kutusu sapasağlam çalışan Taotronics Soundliberty 97 Bluetooth 5.0 kablosuz kulaklık arıyorum dedi.
Kulaklık 249 TL'ye satılmalı mı? Bu müşteri beni mi kazıklıyor acaba arkadaşlar?

Top Bottom