Solcu Gazete Ve Türevleri Saçmalığı

amerikan polisleride büyük lincin ortasında sjw'ler yüzünden. siyahi birisi suçlu olsa bile siyahi kişiye yapılan en ufak müdahalede direkt linç başlatıyor 150 kilo arkadaşlar.

amerikan polisleride büyük lincin ortasında sjw'ler yüzünden. siyahi birisi suçlu olsa bile siyahi kişiye yapılan en ufak müdahalede direkt linç başlatıyor 150 kilo arkadaşlar.
Halk ve Devlet refleksleri çok farklı şeyler

Son düzenleme:
konuşulacak çok şey var özellike George Floyd olayı hakkında. Adamı melek gibi birisi olarak tanıttılar ya ona şaşırıyorum... Silahlı soygundan uyuşturucuya kadar sabıkası kabarık adama melek kanadı çizilip resim yapılmış xD

New court docs say George Floyd had "fatal level" of fentanyl in his system :rolleyes:

Zencilerin amerikada yaptıgı Karışıklık ve Olaylar var bu doğru bilr bilgi.Genel bir bilgi zaten. Ama Amerikada zamanında Zencileri Köle yapıp getirmiş?
Sonuca gelirsek: Zenci- Polis vs vs. gibi Çatısmları Bırakıp Polisin Profesyönel ve İnsani davranması,Hukuka göre yargılaması, Vatandaşında Kurallara Riayet etmesi,Sabıkasız Olması lazım.

Zencilerin amerikada yaptıgı Karışıklık ve Olaylar var bu doğru bilr bilgi.Genel bir bilgi zaten. Ama Amerikada zamanında Zencileri Köle yapıp getirmiş?
Sonuca gelirsek: Zenci- Polis vs vs. gibi Çatısmları Bırakıp Polisin Profesyönel ve İnsani davranması,Hukuka göre yargılaması, Vatandaşında Kurallara Riayet etmesi,Sabıkasız Olması lazım.
1617546930826.png

Konudan bağımsız olarak;

solcuyum ama asla lgbt desteklemem. Böyle saçma koyun sayfaları takip etmeyiniz sağlığınız için.

Alıntıyı görüntüle
EGM itibarı zedeleniyor bunun gibi "Çomar" medyalarda , bir muhalif polis sülalesine sahip biri olarak polisin zannettiğiniz gibi yetkileri olmadığını ve medyadakilerin saçmalık olduğunu belirtmek istedim . Polise sövüyorlar... evlerine hırsız girse "Polis amça beni kurtar" olacak.

TR polisi kadar ezilen başka polis yoktur belkide , adamlar size saldırmadıkça bir şey yapman yasak polis olarak , hapis cezası bile var en iyi görevden ihraç (tanıdık birileri lazımdır) adam sana bıçak çekip sladırınca gazla müdahale ediyorsun medya seni kötülüyor...

Polis memurları en üstten gelen emri uygular bu arada hiçbir insiyatifi yok
solcu gazete pardon
muhalif gazete her türlü saçma gereksiz yersiz türkiyeyi aşşalıyacak ne varsa büyüten bir yer
uzak durmak en iyisi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
EGM itibarı zedeleniyor bunun gibi "Çomar" medyalarda , bir muhalif polis sülalesine sahip biri olarak polisin zannettiğiniz gibi yetkileri olmadığını ve medyadakilerin saçmalık olduğunu belirtmek istedim . Polise sövüyorlar... evlerine hırsız girse "Polis amça beni kurtar" olacak.

TR polisi kadar ezilen başka polis yoktur belkide , adamlar size saldırmadıkça bir şey yapman yasak polis olarak , hapis cezası bile var en iyi görevden ihraç (tanıdık birileri lazımdır) adam sana bıçak çekip sladırınca gazla müdahale ediyorsun medya seni kötülüyor...

Polis memurları en üstten gelen emri uygular bu arada hiçbir insiyatifi yok
amerikada admlar direkt vuruyorlar bizimkiler onuda yapmazlar ama en kötüsü bizimkilere oluyor gine

Türkiye'den basın takip etmeyi 3 sene önce bıraktım bruh :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,473
Üyeler
183,841
Son üye
Mt-Ero
Geri