Neler Yeni

Solcu Medyanın bir yalanı daha çökertildi

Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Berke Demir
"Katarlıların tıp fakültelerine sınavsız ve ücretsiz gireceği ile ilgili tartışmalar gerçeği yansıtmıyor" denilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Bu protokol askeri sağlık alanında işbirliği protokolü ve misafir personel ve misafir öğrenciler Katar Silahlı Kuvvetlerinde görev yapan asker sivil personel ile Katar silahlı kuvvetlerinde görev yapmak üzere eğitim alacak personeli kapsıyor. Her Katar’lının sınavsız tıp fakültelerine girmesi diye bir şey yok bu protokolde. Detaylı bilgilendirme yapılacak."

Sağcı kesime koyun diyenlerin araştırmadan sorgulamadan inandığı yalan bu. Kim koyun daha net görüyoruz. Gerçeği anlatmaya çalışınca da ben hakaret yiyorum.

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
indir (34).jpg

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
"Katarlıların tıp fakültelerine sınavsız ve ücretsiz gireceği ile ilgili tartışmalar gerçeği yansıtmıyor" denilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Bu protokol askeri sağlık alanında işbirliği protokolü ve misafir personel ve misafir öğrenciler Katar Silahlı Kuvvetlerinde görev yapan asker sivil personel ile Katar silahlı kuvvetlerinde görev yapmak üzere eğitim alacak personeli kapsıyor. Her Katar’lının sınavsız tıp fakültelerine girmesi diye bir şey yok bu protokolde. Detaylı bilgilendirme yapılacak."

Sağcı kesime koyun diyenlerin araştırmadan sorgulamadan inandığı yalan bu. Kim koyun daha net görüyoruz. Gerçeği anlatmaya çalışınca da ben hakaret yiyorum.
Turşu adam 🤢🤢

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Utku Şeref

yalan değil ki doğru haber

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dostum yalan veya doğru sanki iktidarın tek kusuru buymuş gibi bunu ispatlamanın veya çökertmenin bir anlamı yok.

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,955
İsim
Emin
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Berke Demir
Dostum yalan veya doğru sanki iktidarın tek kusuru buymuş gibi bunu ispatlamanın veya çökertmenin bir anlamı yok.
Kardeşim burdaki yalan haberdeki amaç sınava 1 gün kala böyle bir algı oluşturuyorlar ve öğrencileri sokağa dökerek bir nevi iç savaş çıkartmaya çalışıyor solcu kesim. Bu sıradan bir yalan haber değil

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Toplamda 12 bin askeri olan bir ülke ile neden iş birliği sağlanıyor peki?
Katar'a Suudi Arabistan ve Avrupa ambargo uyguluyor. Neredeyse tek dostu Türkiye adamların Türkiye'den başka seçenekleri yok. Biz onlara Askeri anlamda destek oluyoruz onlarda ekonomik alanda destek oluyor.

Top Bottom