FlyperX
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Bu yaptığın yorum daha komikAynen kardeş ekonomist aynen
Bu yaptığın yorum daha komikAynen kardeş ekonomist aynen
Bu yaptığın yorum daha komik
Yalanı çökerten '' A Haber ''"Katarlıların tıp fakültelerine sınavsız ve ücretsiz gireceği ile ilgili tartışmalar gerçeği yansıtmıyor" denilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
"Bu protokol askeri sağlık alanında işbirliği protokolü ve misafir personel ve misafir öğrenciler Katar Silahlı Kuvvetlerinde görev yapan asker sivil personel ile Katar silahlı kuvvetlerinde görev yapmak üzere eğitim alacak personeli kapsıyor. Her Katar’lının sınavsız tıp fakültelerine girmesi diye bir şey yok bu protokolde. Detaylı bilgilendirme yapılacak."
![]()
MSB kaynaklarından 'Katarlı gençler, Türkiye'de sınavsız tıp okuyabilecek' haberine yalanlama
Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından yapılan açıklamada, "Katarlıların tıp fakültelerine sınavsız ve ücretsiz gireceği ile ilgili tartışmalar gerçeği yansıtmıyor" ifadeleri kullanıldı.tr.sputniknews.com
Sağcı kesime koyun diyenlerin araştırmadan sorgulamadan inandığı yalan bu. Kim koyun daha net görüyoruz. Gerçeği anlatmaya çalışınca da ben hakaret yiyorum.
İsteseler çoktan çıkardı. Çıksaydı zaten her yer yerle bir olurdu. Yüce milletim her şeye rağmen hala sakin. Sandık bekliyorlar. İşte bu Türk milletinin yüceliği.Kardeşim burdaki yalan haberdeki amaç sınava 1 gün kala böyle bir algı oluşturuyorlar ve öğrencileri sokağa dökerek bir nevi iç savaş çıkartmaya çalışıyor solcu kesim. Bu sıradan bir yalan haber değil
yüce millettense ahmak millet daha yakışır benceİsteseler çoktan çıkardı. Çıksaydı zaten her yer yerle bir olurdu. Yüce milletim her şeye rağmen hala sakin. Sandık bekliyorlar. İşte bu Türk milletinin yüceliği.