Solidworks 2025, Autocad 2026 ve Catia 2025 açabilecek güçlü laptop önerisi

Reaksiyon skoru
3
Bütçe
80000
Herkese Merhaba, 50 bin tl ile 85 bin tl arası bütçem var solidworks 2025, autocad 2026 ve catia 2025 gibi ekran kartını ve rami yoğun olarak kullanan programları açabileceğim üniversiteden sonrada iş hayatında işimi görücek sağlam laptop arıyorum. Dolaşan biriyim bu yüzden laptopa ihtiyacım var her türlü tavsiyelere açığım önceliğim msi,asus vb. markalardır ilginizi ve cevaplarınızı bekliyorum.

5-6 bilemedin 7 sene beni götürür mü hocam bu makina şu laptop nasıl peki bakar mısınız https://www.vatanbilgisayar.com/msi...20h-rtx5060-8gb-32gb-1tb-ssd-15-6inc-w11.html
Rezalet bir cihaz ekran kartı neredeyse 3050 seviyelerinde wattlarda çalışıyor muhtemelen muadillerine göre fazlasıyla düşük fpsler görürsün.internete 5060 mobil optimal waat değerleri yaz.veya başka ekran kartı içinde aynısını yap ve ona göre sor öğren laptop al bide 2 fan olayına dikkat et asus ve msi ın düşük seviye kasalı laptoplarda bazen tek fan oluyor ve aşırı ısınma problemi oluyor.

Sana gelmez msi cyborg modeli RTX 5060 cihaz istiyorsan 70 bine Asus Tuf A16 var alabilirsin veya bekle indirime girecektir illaki.
Lenovo Legion 5 var ama tam bir Netlik kazanmadım daha pro modeli arasında çok fark var diyorlar kararsızım.
hocam yarın vatan ve mediamarkt'a gidip danışacağım ama kesin bir bilgi sahibi olmam lazım benimde peki bu makina için ne diyorsunuz ? https://www.hepsiburada.com/msi-cro...240hz-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00008RAGZ7
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sana gelmez msi cyborg modeli RTX 5060 cihaz istiyorsan 70 bine Asus Tuf A16 var alabilirsin veya bekle indirime girecektir illaki.
Lenovo Legion 5 var ama tam bir Netlik kazanmadım daha pro modeli arasında çok fark var diyorlar kararsızım.
hocam illa 5060 olmak zorunda değil 5070 de olur mesela uzun yıllar beni idare edecek bir laptop olması gerek okul gerek iş hayatı için dayımlar bu solidworks ve autocad için uzun yıllar msi laptop kullanmış insanlar bende bu duruma nazaran kendime uygun bir msi veya asus laptop arıyorum diğer marka önerilerine açığım excalibur ya da asus tuf için ne dersiniz

hocam yarın vatan ve mediamarkt'a gidip danışacağım ama kesin bir bilgi sahibi olmam lazım benimde peki bu makina için ne diyorsunuz ? https://www.hepsiburada.com/msi-cro...240hz-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00008RAGZ7
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam illa 5060 olmak zorunda değil 5070 de olur mesela uzun yıllar beni idare edecek bir laptop olması gerek okul gerek iş hayatı için dayımlar bu solidworks ve autocad için uzun yıllar msi laptop kullanmış insanlar bende bu duruma nazaran kendime uygun bir msi veya asus laptop arıyorum diğer marka önerilerine açığım excalibur ya da asus tuf için ne dersiniz
msi'da tercih edebilirsin bu cihazıda tercih edebilirsin

İntel işlemcide çoklu çekirdek işlemlerinde %15-20 daha iyi yani render vs alırken.
msi işlemci olarak üstün şuan :)
Yapacağın işlere göre kafanda netleştir uzun vadede seni tatmin eder ikiside.

msi'da tercih edebilirsin bu cihazıda tercih edebilirsin

İntel işlemcide çoklu çekirdek işlemlerinde %15-20 daha iyi yani render vs alırken.
msi işlemci olarak üstün şuan :)
Yapacağın işlere göre kafanda netleştir uzun vadede seni tatmin eder ikiside.
ismini ve donanım özelliklerini not aldım hocam yarın gidince soracağım teşekkürler ilginiz için.

ismini ve donanım özelliklerini not aldım hocam yarın gidince soracağım teşekkürler ilginiz için.
Vatanda var mı alacağınız laptop yoksa internette en uygun satan satıcıyı arayın aynı cihaza boşuna 3-5 fazla vermeyin. yerine ekipman alırsınız yada ssd vs. Kasım indirimide geliyor umarım güzelce bir indirim yakalarız. Rica ederim iyi akşamlar.

Vatanda var mı alacağınız laptop yoksa internette en uygun satan satıcıyı arayın aynı cihaza boşuna 3-5 fazla vermeyin. yerine ekipman alırsınız yada ssd vs. Kasım indirimide geliyor umarım güzelce bir indirim yakalarız. Rica ederim iyi akşamlar.
ekipmanlara sahibim hocam sadece model yükseleceğim laptop anlamında

Geri