Neler Yeni

Somut kanıt olmadan disiplin yer miyim ? (korkuyorum)

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
ya beyler tuvalete işemeye gittim üzerimde çakmak sigara vs yoktu adam üfle dedi 2.tenefüstü ağzım kokuyordu müdür odada yoktu aldı kağıdı isim numara yapıştırdı dedi ben anlamam falan işte velin gelecek vs. ama kesinlikle elimde sigara çakmak falan görülmedi veli mi çağırma hakkı varmı şimdi annem değilde babam öğrenirse sıkıntı

TİTAN.

80+ Platinum
ya beyler tuvalete işemeye gittim üzerimde çakmak sigara vs yoktu adam üfle dedi 2.tenefüstü ağzım kokuyordu müdür odada yoktu aldı kağıdı isim numara yapıştırdı dedi ben anlamam falan işte velin gelecek vs. ama kesinlikle elimde sigara çakmak falan görülmedi veli mi çağırma hakkı varmı şimdi annem değilde babam öğrenirse sıkıntı
Ne yap et anneni getirtmeye çalış

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
G.o

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne yap et anneni getirtmeye çalış
ya hocam uğraşırmı sizce gerçekten gelir mi yoksa blöf mü yapıyor bir kere de çakmaktan gitmiştim disiplin kurulu bile toplanmamıştı rehberlikle falan görüştüm sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:

valla anneme önce söyleyeceğim en azından dürüstlükten falan yırtarız

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
ya hocam uğraşırmı sizce gerçekten gelir mi yoksa blöf mü yapıyor bir kere de çakmaktan gitmiştim disiplin kurulu bile toplanmamıştı rehberlikle falan görüştüm sadece
büyük ihtimal blöf

somut kanıta gerek yok ama bişey olcağını sanmıyorum

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
büyük ihtimal blöf

somut kanıta gerek yok ama bişey olcağını sanmıyorum hocaların yanında içiyoruz .d
valla anadolu öyle rahat değil :(

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Tükenmez kalemle tutanak alıp işleme koyuyorlar resmi disiplin cezası için. Somut kanıta gerek yok mesela küfür etsen nasıl kanıt istenebilir? Tabi inatlaşmamakta fayda var sigara ve çakmak bulması zor değil. 😅😂

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Takmış belli.
Konuş onunla koskoca adam bu kadar saçma bir hareket yapıp çocuğun geleceğiyle oynayamaz.
Çocukmusunuz, dalgamı geçiyorsunuz falan de.
Zamanında bende yasadım işe yarıyor

rtxcan

80+ Bronze
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
sigara saglıga zararlıdır

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
valla anadolu öyle rahat değil :(
k... f... lisesinde okuyorum bundan öncede betul can anadoluya gittim ikisindede gayet içiliyor hocalarda olmıcağını anladı umurlarında değil artık :d

sigara saglıga zararlıdır
zararlı olması kimsenin umrunda değil zevk veriyor sonuçta + 80 yaşında alzheimer hastası tuvaletini bile tutamayan biri olarak ölmek istemiyorum 40-45 yaşından sonrası boş

Son düzenleme:

TİTAN.

80+ Platinum
Hocam blöftür ama yaklaşık 1 ay dikkat çekmeyin hocaylada konuşun

Jankanbe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Emirhan özaydın
Bir şey olmaz unutur gider görünme ona fazla veline falan bir şey deme bizde çok yakalandık

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
Takmış belli.
Konuş onunla koskoca adam bu kadar saçma bir hareket yapıp çocuğun geleceğiyle oynayamaz.
Çocukmusunuz, dalgamı geçiyorsunuz falan de.
Zamanında bende yasadım işe yarıyo
ben gerekli savunma metnini yazdım zaten disiplin kurulu karşında iskender büyük tarzı bir savunma yapacağım

Hocam blöftür ama yaklaşık 1 ay dikkat çekmeyin hocaylada konuşun
valla bence de blöf aynı hocayı 12 lerin sadece paketi alıp hadi gidin diyip gönderdiğini de gördüm ben yine tedbirimi aldım

Top Bottom