Neler Yeni

Mavi Ekran son 1 aydır mavi ekran hatası alıyorum

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,052
İsim
Emre Zengin
Biosu güncellemekten yana sorun yokda adamlar bakıp bunun herşeyi güncel başka bişeyi yok diyip ellemeden yollarsa birdaha verirse mavi ekran çıldırırım büyük ihtimal
Güncellemeden yolladığınızda onlarda güncelleyip bir problem yok deyip geri yollarlarsa nolur? :D

RuTHLeS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Cengizhan
Güncellemeden yolladığınızda onlarda güncelleyip bir problem yok deyip geri yollarlarsa nolur? :D
oda doğru yapayım en iyisi ama ben aslında bu kadar takılmam ama aşırı uzun süre para biriktirdim aldım ve garanti para almaz değilmi
çünkü 500tlden fazla yok :(

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,052
İsim
Emre Zengin
oda doğru yapayım en iyisi ama ben aslında bu kadar takılmam ama aşırı uzun süre para biriktirdim aldım ve garanti para almaz değilmi
çünkü 500tlden fazla yok :(
Problem donanımsal ise almazlar yazılımsal ise hiç almazlar.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,052
İsim
Emre Zengin
Yani kartı kırmadığım sürece bedavamı oluyor :)
Örnek vereyim üstüne bir şey dökülmemişse, bükülmediyse, ezilmediyse yani kısacak kullanıcı hatası olmayan her şeyi garanti karşılıyor. Ha gelirler derler kullanıcı hatası ıvır zıvır bir şeyler, gidiyorsun Tükeci Hakem Heyetine.

RuTHLeS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Cengizhan
Örnek vereyim üstüne bir şey dökülmemişse, bükülmediyse, ezilmediyse yani kısacak kullanıcı hatası olmayan her şeyi garanti karşılıyor. Ha gelirler derler kullanıcı hatası ıvır zıvır bir şeyler, gidiyorsun Tükeci Hakem Heyetine.
Anladım hocam attığınız videoyu tam anlamadım hızlı anlatıyo başka varmı veya ne yazsam çıkar?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,052
İsim
Emre Zengin

RuTHLeS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Cengizhan
Şuanlık bende kulanıcı hatası yok heralde (yazılım olarak kulanıcı hatası olan durumlar yoksa) donanımda hiçbir fiziksel hasar yok

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,052
İsim
Emre Zengin
Şuanlık bende kulanıcı hatası yok heralde (yazılım olarak kulanıcı hatası olan durumlar yoksa) donanımda hiçbir fiziksel hasar yok
Garantide hiçbir problem çıkmaz hocam o zaman paketlemeyi sağlam yapın ama kargocular bir fırlatıyor sizlere ömür o kargo. Bol bol patlayan poşet ile sarın.

RuTHLeS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Cengizhan
Garantide hiçbir problem çıkmaz hocam o zaman paketlemeyi sağlam yapın ama kargocular bir fırlatıyor sizlere ömür o kargo. Bol bol patlayan poşet ile sarın.
İtopya Garanti servisi bana her parça ayrı ayrı yollanıyor kendi marka garantilerine eğer donanımsal değilde yazılımsalsa nasıl anlıcaklar

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,052
İsim
Emre Zengin
İtopya Garanti servisi bana her parça ayrı ayrı yollanıyor kendi marka garantilerine eğer donanımsal değilde yazılımsalsa nasıl anlıcaklar
Kendi programlarıyla test edecekler. Yazılımsal olmasından şüphelenirlerse format bile atabilirler.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,052
İsim
Emre Zengin
Top Bottom