RobinToKaro
80+
Vasatın üstü denilebilecek bilgim var. Aslında aklıma gelince yapıyorum ama sınav için yeterli olduğunu düşünmüyorum. Son gün en etkili nasıl çalışabilirim?
asdfasdf valla olmaz yapmam lazım matematik.Gel valo atak
yani çok yapılacak bişey yok son günVasatın üstü denilebilecek bilgim var. Aslında aklıma gelince yapıyorum ama sınav için yeterli olduğunu düşünmüyorum. Son gün en etkili nasıl çalışabilirim?
Sınıfın kaçVasatın üstü denilebilecek bilgim var. Aslında aklıma gelince yapıyorum ama sınav için yeterli olduğunu düşünmüyorum. Son gün en etkili nasıl çalışabilirim?
10Sınıfın kaç
kesinlikle yanlış buluyorum. Ben son gün rahat rahat çalışarak yüksek notlar elde ettim. Zeka Seviyeniz ne kadar yüksekse anlama hızınız o kdar yüksek olur ve iyi performans alırsınız.İSTERSEN SABAHA KADAR ÇALIŞ , YİNE DE O SINAVDAN ÇAKACAKSIN ÇÜNKÜ SON GÜN ÇALIŞILAN SINAVIN GRAM FAYDASI , GETİRİSİ OLMAZ
ayn canim o zaman sen üst düzey zekasın Harvard Üniversitesinde falan okuman lazım Allamakesinlikle yanlış buluyorum. Ben son gün rahat rahat çalışarak yüksek notlar elde ettim. Zeka Seviyeniz ne kadar yüksekse anlama hızınız o kdar yüksek olur ve iyi performans alırsınız.