Neler Yeni

Yardım Son Gün Mouse ve Mousepad

Aydn1903

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ahmet Aydın
Bütçe
3000
Selamün Aleyküm arkadaşlar uzun bir süredir mouse bakiyorum kablosuz olsun istiyorum biraz daha rahat oluyor çünkü fps oyunu oynuyorum VALORANT rankım immortal 3 600 rr civari çoğunlukla espor odaklı hedefi olan biriyim rekabeti seviyorum ama daha iyi olmak istiyorum ve gerçekten mili saniye bile çok önemli benim için 2500tl bir rakam çıkabilirim gerçekten kaliteli bir mouse ve yanında 500 tl civarinda bir mousepad önerisi bekliyorum şimdiden çok teşşekür ederim
NOT:SORUNLU FİRMALARIN SİTESİNİ LÜTFEN ÖNERMEYİN YURT DIŞI DENEYİMİM YOK OLAN BİRİ YARDİMCİ OLURSA SİPARİŞTE VERİRİM

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,017
İsim
Murat Orhan
Selamün Aleyküm arkadaşlar uzun bir süredir mouse bakiyorum kablosuz olsun istiyorum biraz daha rahat oluyor çünkü fps oyunu oynuyorum VALORANT rankım immortal 3 600 rr civari çoğunlukla espor odaklı hedefi olan biriyim rekabeti seviyorum ama daha iyi olmak istiyorum ve gerçekten mili saniye bile çok önemli benim için 2500tl bir rakam çıkabilirim gerçekten kaliteli bir mouse ve yanında 500 TL civarinda bir mousepad önerisi bekliyorum şimdiden çok teşşekür ederim
NOT:SORUNLU FİRMALARIN SİTESİNİ LÜTFEN ÖNERMEYİN YURT DIŞI DENEYİMİM YOK OLAN BİRİ YARDİMCİ OLURSA SİPARİŞTE VERİRİM
https://shop.connectgame.com.tr/products/dareu-a950-pro-4k-ultra-hafif-wireless-gaming-mouse-siyah direk A950 Pro 4k çek 1500 TL'ye indirimdeyken yanına da güzel speed bir mousepad çekersin geri kalan parayı da koy cebine.
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://shop.connectgame.com.tr/products/dareu-a950-pro-4k-ultra-hafif-wireless-gaming-mouse-siyah direk A950 Pro 4k çek 1500 TL'ye indirimdeyken yanına da güzel speed bir mousepad çekersin geri kalan parayı da koy cebine.
Connectgame çok iyi bir firma sayılmaz iade konusunda ama mouse'un kronik sorunu vesaire yok alabileceğiniz açık ara en iyi mouse şuan.

Aydn1903

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ahmet Aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Connectgame çok iyi bir firma sayılmaz iade konusunda ama mouse'un kronik sorunu vesaire yok alabileceğiniz açık ara en iyi mouse şuan.
1703936537115.png
hocam bu nasil önerirmisin gümrüğe fln takılır mı

Aydn1903

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ahmet Aydın
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,017
İsim
Murat Orhan
aliyorum hocam ya firma çok sorunlu millet hiç memnun değil ürün inşallah hasarlı veya sorunlu bir şekilde gelmez
birde diğer konuma mousepad için yardimci olurmusun
Güven bana hiçbir sorun yaşamazsin. Mousepad olarak klasse pro vs olabilir mousepadleri çok bilmiyorum

Aydn1903

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ahmet Aydın
Güven bana hiçbir sorun yaşamazsin. Mousepad olarak klasse pro vs olabilir mousepadleri çok bilmiyorum
şunu öneren var

hocam birde siparişi verdim mouse 4k olanı aldım KLAVYE önerir misiniz? en fazla 1k çıkabilirim almişken onuda alayim diyorum küçük klavye seviyorum bide fiyatlar bidaha düşmez dimi bu sene içinde bu kadar şimdi almam mantıklı yani

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,017
İsim
Murat Orhan
şunu öneren var

hocam birde siparişi verdim mouse 4k olanı aldım KLAVYE önerir misiniz? en fazla 1k çıkabilirim almişken onuda alayim diyorum küçük klavye seviyorum bide fiyatlar bidaha düşmez dimi bu sene içinde bu kadar şimdi almam mantıklı yani
https://shop.connectgame.com.tr/pro...eam-switch-type-c?_pos=7&_sid=3beff9795&_ss=r BUYRON

Yok düşmez artar aksine.

Top Bottom