Neler Yeni

Son hafta okula gelmeme dilekçesi nasıl yazılır

Usmanaga_

80+
lisede son hafta okula gitmek istemiyorum bugün öğretmenler okula gelip son hafta ders işlenmeyeceğinden dolayı gelmemek için veli onaylı dilekçe yazarsak son hafta izinli olucağımızı ve yok yazılmayacağımızı söylediler fakat nasıl yazılacağını bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
furkan us
İdareden istersen dilekçe veriyorlar diye biliyorum (bende aldım doldurup verdim 2 gün önce)

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,102
İsim
Zeki Müren
lisede son hafta okula gitmek istemiyorum bugün öğretmenler okula gelip son hafta ders işlenmeyeceğinden dolayı gelmemek için veli onaylı dilekçe yazarsak son hafta izinli olucağımızı ve yok yazılmayacağımızı söylediler fakat nasıl yazılacağını bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
Sayın okul müdüriyetine,
Xxx okulundaki xx isimli xx nolu öğrencim 13 haziran ila 17 haziran tarihleri arasında gelemeyecektir. Gelmemesi bilgim dahilindedir.
Aşşağıda da veli ismi ve ıslak imza olmalı

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
furkan us
eğer istersen okul adını söyle sana yapabiliri birtane dilekçe çıkartıp doldurursun

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,389
İsim
Ahmet Sevinç
Sayın okul müdüriyetine,
Xxx okulundaki xx isimli xx nolu öğrencim 13 haziran ila 17 haziran tarihleri arasında gelemeyecektir. Gelmemesi bilgim dahilindedir.
Aşşağıda da veli ismi ve ıslak imza olmalı
hocam mesela ben dün okula gelmedim onu özürlü yapmak içinde aynısını yazsam olur mu

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,102
İsim
Zeki Müren
hocam mesela ben dün okula gelmedim onu özürlü yapmak içinde aynısını yazsam olur mu
Olur ıslak imzalı her belge imzayı atanın sözü olarak değerlendirilir. Soğuk algınlığı ve baş ağrısı sebebiyle gelmedi yazman iyi olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
furkan us
tabi çok iyi olur Haydar Akın Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi
geç gördüm kusura bakma
dilekçe.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular