Normalde son hafta karneler hazır olduğu için yoklama alsalar bile karneye geçiremeyecekleri için ben gitmiyordum ilkokul ve ortaokulda şimdi liseye geçtim 10. sınıfım ama ben de bilmiyorum lise de nasıl işlediğini. Bilen varsa lise de son hafta gitmesek sorun olur mu yazarsa sevinirim zaten son hafta çoğu hoca ders işlemiyor 1 saatlik yolu boşa gitmeyeyim.
Arkadaşlar ben 11. sınıfa gidiyorum 19 gün özürlü 9.5 günde özürsüz devamsızlığım var okula gidip dilekçe verdik . Ben son haftada okula gitmek istemiyorum şimdi gitmesem son hafta okula bi sıkıntı çıkarmı ? sınıfta kalma vs gibi sorunlar çıkarmı ? cevaplarınızı bekliyorum .
Arkadaşlar ben 11. sınıfa gidiyorum 19 gün özürlü 9.5 günde özürsüz devamsızlığım var okula gidip dilekçe verdik . Ben son haftada okula gitmek istemiyorum şimdi gitmesem son hafta okula bi sıkıntı çıkarmı ? sınıfta kalma vs gibi sorunlar çıkarmı ? cevaplarınızı bekliyorum .
5 gün ve üzeri belge alamıyor (bizim okulda)
Sen zaten çoktan geçmişsin. Sizin okulda kurallar nasıl bilmiyorum
Bizde Özürlü + Özürsüz toplam 30 gün gitmeme hakkımız var.
Bizim okul fen lisesi son hafta alınmıyor (alınıyor ama geçmiyor eokula falan hoca söylemişti) bende gitmicem zaten bide uzaksa senin okul ayrıca ben 11.sınıf olsam asla gtimez evde çalışırdım
Sorun çıkabilir, çıkarsa da sınıfta kalırsın dönüşü olmaz. Madem 30 günü sonuna kadar kullandın artık en boş günde bile okula gitmek zorundasın maalesef
O değil de 1 dönemde okul kaç gün ki 30 gün gitmemeyi başardın
Ben zamanında çok fazla hastaneye gidiyordum takıntı için terapi falan görüyordum hastalıktan kurtuldum ama çok devamsızlık olmuştu müdür yardımcısı git kontrol kayıtlı sürekli tedavi gerektiren hasta raporu al dedi devamsızlık hakkın 60 gün olur demişti ve devamsızlık hakkım artmıştı 45 gün devamsızlık ile sınıf geçmiştim ama takdir belgesi alamadık işte daha sonra 12. sınıfa geçtik bir arkadaşım gelip benden bilgi aldı sonra ortopedi doktoruna gidip yalandan bir şey söylemiş benim aldığım rapordan almıştı sonra çocuğu okulda sık sık görmemeye başladım
Bence bir araştır bu konuyu ya da git okul müdürü ile konuşun yardımcı olacaklardır en azından 1-2 gün silerler yanlış girilmiş diye hem yoklama defterini kontrol et bazen gittiğin günü yazıyorlar bu sayede 3 gün sildirdim müdür yardımcısına okulun son haftası sistem kapanıyor karneler basılıyor bir şey olmaz hatta bizzat müdür yardımcısı söylemişti bana
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biraz dağınık ve imla kurallarına uymadım ama umarım anlarsın