Devamsızlık sorununun bir çözümü yokmudur ?

Timurlenk

80+
Reaksiyon skoru
16
arkadaşlar ben 10. sınıf öğrencisiyim devamsızlığım özürlü 19 özürsüz 9.5 gün oldu okula gidip dilekçe verdik ama silinemedi özürsüzdekini özürlüye atacaktı ama olmadı çünkü iki devamsızlıkta sınırda ailem müdür ile görüştü müdür hiçbir çaresi yok dedi haliyle 15 tatiline 1 hafta kaldı sınıfta ders işlenmiyor bunun bir çözümü yokmudur son hafta yoklama alınır mı? karneler hazırlandığı için yoklama geçmiyor diye duydum bu doğrumu bu işin bir çözümü yokmu ? cevaplarınızı bekliyorum

arkadaşlar ben 10. sınıf öğrencisiyim devamsızlığım özürlü 19 özürsüz 9.5 gün oldu okula gidip dilekçe verdik ama silinemedi özürsüzdekini özürlüye atacaktı ama olmadı çünkü iki devamsızlıkta sınırda ailem müdür ile görüştü müdür hiçbir çaresi yok dedi haliyle 15 tatiline 1 hafta kaldı sınıfta ders işlenmiyor bunun bir çözümü yokmudur son hafta yoklama alınır mı? karneler hazırlandığı için yoklama geçmiyor diye duydum bu doğrumu bu işin bir çözümü yokmu ? cevaplarınızı bekliyorum
Yoklama okulun resmi olarak kapandığı güne kadar devam eder. Karne basılsa bile devam eder devamsızlıkların girilmesi yönetim insiyatifine bağlıdır. 4 ayın 1 ayını keyiften gitmediyseniz sürünün derim. Hastalık vb. durumu varsa heyet raporu dışında özürlüye daha çevrilemez.

Yoklama okulun resmi olarak kapandığı güne kadar devam eder. Karne basılsa bile devam eder devamsızlıkların girilmesi yönetim insiyatifine bağlıdır. 4 ayın 1 ayını keyiften gitmediyseniz sürünün derim. Hastalık vb. durumu varsa heyet raporu dışında özürlüye daha çevrilemez.
ayağım kırıldı 1 ay ondan gidemedim

Geçmiş olsun, özürlü devamsızlık hakkı dolduğunda hastaneden heyet raporu çıkarılır ancak bu şekilde hakkınız dolsa bile izin kullanabilirsiniz. Diğer türlü izin günlerinizi doldurduğunuz taktirde şube öğretmenler kurulu toplanarak öğrencinin üst sınıfa geçişini veya sınıf tekrarı kararını verebilir.

"Lisede özürsüz devamsızlık hakkı hakkı 10 gündür. Lisede özürlü devamsızlık hakkı ise 20 gündür. Milli Eğitim Bakanlığı yönetmeliğine göre; özürlü ve özürsüz devamsızlık toplamda 30 günü geçmeyecektir. Otuz günü geçen öğrenci sınıf tekrarı yapabilir.

Ancak üniversite hastaneleri, eğitim ve araştırma hastaneleri veya tam teşekküllü hastanelerde kontrol kayıtlı sürekli tedaviyi ya da organ naklini gerektiren hastalığı bulunanlar, sosyal hizmet, emniyet ve asayiş birimlerinin resmî raporları doğrultusunda koruma ve bakım altına alınanlar ile tutuklu öğrencilerin özürsüz devamsızlık süresi 10 günü geçmemek kaydıyla toplam devamsızlık süresi 60, tam zamanlı kaynaştırma/bütünleştirme yoluyla eğitimlerine devam eden özel eğitim ihtiyacı olan öğrenciler ve özel eğitim meslek liselerine kayıtlı olan öğrencilerin özürsüz devamsızlık süresi 20 günü geçmemek kaydıyla toplam devamsızlık süresi 70 gün olarak uygulanır.

Resmi yazı bu şekilde.

Doktorla konuşup size rapor yazmasını söyleseydiniz. Yazdıysa bile özürsüz devamsızlığın sınır kaçarın yok her gün gitmek zorundasın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,226
Üyeler
192,651
Son üye
Yiğithann61
Geri