Neler Yeni

Çözüldü✓ Son Vaio Ekrandaki Pikseller

Arkadaşlar selam,
Elimde ablamdan bana geçen Sony Vaio laptop bulunmakta. Her ne kadar eski olsa da performansı yeterince tatmin ediyor . Fakat görsellerde gözüktüğü gibi ekranda piksel sorunlari mevcut . Ve bu durum zamanla şuanki duruma gelmiş ve artmaya da devam edecek gibi.
Ekran kartli bir sorun olduğunu düşünüyorum ve bunun bir çözümü var mıdır , daha önce başına böyle bir durum gelen oldu mu ? Tamiri yapılabilir mi . Nasıl bir yol izlemeliyim . Laptop olduğu için parça değişimi vs oluyor mu bilgim yok. Fikirlerinize ihtiyacım var .

Ekler

• IMG_20230417_165317.jpg
    IMG_20230417_165317.jpg
    2.6 MB · Hit: 51
  • IMG_20230417_165351.jpg
    IMG_20230417_165351.jpg
    2.8 MB · Hit: 51

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,256
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Windows update yaparken isteğe bağlı güncelleştirmeleri yüklediysen bazen gpu driver uyumlu olmadığından böyle hatalar olabiliyor. Bizzar aynı görselleri imzamdaki sistemde görmüştüm. Sana tavsiyem windows güncelllemelerinin hepsini yap isteğe bağlı olan bir şey çıkıyorsa onu yapma ve ekran kartının da driverını güncelle yine çözülmezse o zaman donanımda arıza var demektir

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Windows update yaparken isteğe bağlı güncelleştirmeleri yüklediysen bazen gpu driver uyumlu olmadığından böyle hatalar olabiliyor. Bizzar aynı görselleri imzamdaki sistemde görmüştüm. Sana tavsiyem windows güncelllemelerinin hepsini yap isteğe bağlı olan bir şey çıkıyorsa onu yapma ve ekran kartının da driverını güncelle yine çözülmezse o zaman donanımda arıza var demektir
Sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır . Yazdıklarınızdan yola çıkarak PC sıfırladım . Ve ilk yeni başlatmada sorun ortadan kalkmış durumdaydı. Şuan güncelleme de yaptım yine sorun yok (İsteğe bağlı olanları indirmedim ) . İnşallah ilerde tekrarlamaz . Tekrardan teşekkürler.

Top Bottom