Neler Yeni

SONRASI İÇİN SİSTEM ÖNERİSİ

gevitter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Furkan
Merhabalar
6 7 ay sonra sistem kuracağım bütçe 35k civarı içinde monitör ve öbür ekipmanlar dahil değil sadece kasa oynanacak oyunlar valorant fortnite lol gibi oyunlar bütçe 40k ya belki zorlanır ama olabilir önerileriniz 6 7 ay sonrası gibi düşünüp yazarsanız sevinirim ekran kartı olarak Nvidia daha çok seviyorum
Bide sıfır olmayabilir güvenilir yerler için link yasaksa bile SS atabilirsniz hazır sistemlerde olabilir, teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Alperen Yılmaz
Merhabalar
6 7 ay sonra sistem kuracağım bütçe 35k civarı içinde monitör ve öbür ekipmanlar dahil değil sadece kasa oynanacak oyunlar valorant fortnite lol gibi oyunlar bütçe 40k ya belki zorlanır ama olabilir önerileriniz 6 7 ay sonrası gibi düşünüp yazarsanız sevinirim ekran kartı olarak Nvidia daha çok seviyorum
Bide sıfır olmayabilir güvenilir yerler için link yasaksa bile SS atabilirsniz hazır sistemlerde olabilir, teşekkürler.
Alacağın zamanbakmak lazım fiyatlar yerinde durmuyor

elemin

80+ Bronze
6-7 ay sonrası için şimdiden ikinci el atmak mantıklı olmaz ama sıfır alacaksanız dediğiniz oyunlar için işlemciyi güçlü seçmeye çalışın

gevitter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alacağın zamanbakmak lazım fiyatlar yerinde durmu
O zaman bu ay içinde alacağımı varsayalım diyelim zaten fiyatlar aman aman oynayacağını düşünmüyorum 200hz monitör alsam FPS valorantta 350 400 FPS olsa yeter diyeyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Alperen Yılmaz
O zaman bu ay içinde alacağımı varsayalım diyelim zaten fiyatlar aman aman oynayacağını düşünmüyorum 200hz monitör alsam FPS valorantta 350 400 FPS olsa yeter diyeyim
İşlemcin yüksek olsun ekran kartına göre bunların hepsi işlemci tabanlı oyunlar render yapacaksan ekran kartı da iyi olmalı

elemin

80+ Bronze
7500f yeterli olur o zaman hocam şuan 5.5-6 k arası fiyatları.

gevitter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlemcin yüksek olsun ekran kartına göre bunların hepsi işlemci tabanlı oyunlar render yapacaksan ekran kartı da iyi olmalı
Kral bunu bende biliyorum eyw bide işlemciyle ekran kartı önersen bütçeye uygun çok sevinirim bütçeye kasa soğutma ram vs. De dahil
Mesaj otomatik birleştirildi:

7500f yeterli olur o zaman hocam şuan 5.5-6 k arası fiyatları.
Saol reis

Top Bottom